На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між ДПС та УСПП

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/762961.html повідомила.
Очільниця ДПС Тетяна Кірієнко та Президент Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців» Анатолій Кінах підписали Меморандум про партнерство та співробітництво між ДПС та УСПП.
Метою укладання Меморандуму є забезпечення захисту законних прав та інтересів платників податків, підвищення їх соціальної відповідальності, поліпшення підприємницького клімату в країні, розвитку партнерських відносин між владою та бізнесом.
«Цей Меморандум наголошує на важливості відповідальності як держави, так і бізнесу, який не лише адаптувався до умов військового часу, але й демонструє готовність забезпечити свою безперебійну роботу, сплачувати податки та підтримувати економіку країни», — зазначила Тетяна Кірієнко.
Також керівник податкової служби підкреслила, що спільні зусилля бізнесу та держави, спрямовані на підтримку України під час війни та на подальше відновлення, допоможуть країні вистояти перед викликами, що постають у сучасних реаліях.
З-поміж
інших напрямів документом, зокрема, передбачено забезпечення дотримання при взаємовідносинах між платниками податків та органами ДПС принципів справедливості, обов’язковості, прозорості та неупередженості; розгляд проблемних ситуацій, що виникають у платників у сегменті податкового адміністрування; формування єдиної позиції з питань застосування норм законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи ДПС тощо.

12.03.2024


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.