На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Група компаній «Аскет Шиппінг» інвестувала більше 1 млн доларів у оснащення причалів Бердянського порту конвеєрним обладнанням Van Trier Transportbanden

Партнерство компанії «Аскет Шиппінг» (Україна) з Van Trier Transportbanden (Нідерланди) привнесло якісні зміни в морську галузь України.
Інвестувавши в 2017–19 роки більше 1 млн доларів в оснащення причалів продуктивним і економічним конвеєрним обладнанням, «Аскет Шиппінг» збільшив переробну спроможність Бердянського морського порту як зернової гавані Приазов’я.

- «Аскет Шиппінг» задав новий тренд і повністю змінив технології перевалки зерна — не тільки для своїх клієнтів, а й для ринку в цілому, — зазначає директор «Аскет Шиппінг» Катерина Русина. — Стивідорні компанії в Бердянську, Маріуполі, в портах Чорного моря сьогодні повторюють наш досвід. Всьому регіону ми дали нові умови перевалки, нові техпроцеси, знизили вартість відправки зерна та істотно пожвавили регіон в частині полегшення шляху зерна на експорт.

У 2016 році «Аскет Шиппінг» почав працювати в Бердянському порту як портовий оператор і власник компанії Денис Русин поставив завдання — забезпечити клієнтів найкращим на Азовському морі сервісом, розповідає заступник директора «Аскет Шиппінг» з розвитку Андрій Харченко.
- Крім необхідності збільшити швидкість завантаження суден до 4 -5 тис.тонн на добу, потрібно було забезпечити навантаження великих суден дедвейтом близько 20 тис.тонн. Серед вимог до обладнання були економічність, мобільність, забезпечення допустимих навантажень на причали і компактні розміри, — адже робота вантажного обладнання та проїзд автомашин з зерном повинні виконуватися на вузькій десятиметрової смузі причалу АМПУ, — зазначає Андрій Харченко. — Обладнання з такими характеристиками в Україні не було. Схоже обладнання виготовляв нідерландський завод Брестон. Чесно кажучи, не було впевненості, що відома на весь світ компанія візьметься зробити потрібну машину для нашої молодої стивідорної компанії з України. Але за три дні роботи з Хансом Ван Трієром і його командою на заводі Breston, ми знайшли потрібні технічні рішення, зробили макет нового типу машини «Zee» — ZT 25100, погодили умови і терміни поставки.

Наразі в Бердянському порту працюють шість мобільних перевантажувальних комплексів Van Trier Transportbanden з технічною продуктивністю до 250 тонн/година кожен.
Схема навантаження суден за прямим варіантом «машина-судно» дозволяє завантажувати кілька суден на різних причалах одночасно.
В серпні 2019 року «Аскет Шиппінг» «Аскет Шиппінг» одночасно завантажував на причалах Бердянського порту 4–5 теплоходів на добу і досяг рекордного обсягу перевалки 204 тис.тонн.

Група компаній «Аскет Шиппінг», де працюють 327 бердянців, входить в ТОП-5 платників податків Бердянська і за 2019 рік перерахувала до місцевого бюджету понад 9 млн гривень податків.

11.09.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.