На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

УСПП домовився про співпрацю з низкою латвійських компаній

Український союз промисловців і підприємців продовжує розвивати співпрацю із діловими та фінансовими структурами країн Балтії. Маючи тісну та продуктивну співпрацю із Литвою, на даний час союз розширює партнерство і з Латвією. Низка компаній вже висловила своє зацікавлення в проведенні спільних заходів із українським бізнесом, пошуком тут підрядчиків на технологічні, інфраструктурні проекти тощо. Обіцяють також ділитися досвідом та сприяти виходу підприємництва з України на ринки ЄС. Це стало відомо за результатами візиту першого віце-президента УСПП Сергія Прохорова до Риги (Латвія).
Зокрема, за підтримки посольства України в Латвії він провів низку зустрічей із державними та фінансовими корпораціями даної країни. Так, уже домовлено про організацію стенду УСПП із представленнями на ньому продуктами вітчизняних компаній на міжнародній виставці Riga Food 2019, що пройде у вересні цього року.
Також два банки — PNB Banka та Rietumu — виявили зацікавлення в співпраці з УСПП в частині можливого співфінансування проведення заходів за участі латвійського та українського бізнесу.
Сергій Прохоров особливо відзначив пропозицію державної корпорації Citrus, яка полягає в проведенні спільного з українською стороною семінарів щодо впровадження інфраструктури 5G — поки в країнах ЄС, і в перспективі — в Україні. Для цього використовуються оптоволоконні технології, відтак, українські підприємства мають можливість долучитись до тендерів, подавати свої пропозиції.
«Надзвичайно корисним для вітчизняних будівельників буде співробітництво із компанією Wasserkabel, що пропонує енергоефективні та екологічні рішення для опалювання приміщень. Ми вже домовились про розробку плану співпраці щодо втілення цієї технології в Україні. Зокрема, одна із знаних в Києві будівельних корпорацій попередньо висловила намір стати партнером цього плану», — зазначив перший віце-президент УСПП.
Зокрема Wasserkabel випускає водні капілярні мати — продукт енергозберігаючої технології для опалення та охолодження в єдиній системі. Останні виготовлені з поліпропілену — екологічно чистої, безпечної для здоров’я пластмаси високої якості з відмінними якостями по перенесенню тепла і гнучкості.
Всі домовленості планується перевести в формат постійних комунікацій та закріпити їх відповідними документами.
Нагадаємо, УСПП довгий час співпрацює із АР Holding — латвійською компанією, що вступила до лав ділового союзу — в частині обміну даними та допомоги із візитами українських та латвійських підприємців для переговорів з партнерами.

22.01.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.