На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Препарат Архітект® компанії BASF відкриває новий сегмент на ринку захисту рослин

Концерн BASF, один зі світових лідерів у сфері захисту рослин, презентував українським аграріям новий унікальний препарат Архітект® для соняшнику. Це перший препарат, що поєднує потужну дію регулятора росту із фунгіцидними властивостями, із запуском якого компанія BASF відкриває новий сегмент на ринку ЗЗР.

Україна стала першою країною в світі, де інноваційний препарат був зареєстрований у травні цього року. Численні європейські дослідження вже довели ефективність дії Архітект® та досконалість інноваційної формуляції. Перші досліди з препаратом вже розпочаті в агроцентрах та демоцентрах BASF по всій Україні. Спираючись на потужну наукову експертизу глобальної компанії, BASF в Україні прагне якнайшвидше запропонувати аграріям передові інноваційні рішення й надати можливість одними з перших у світі оцінити переваги нового препарату і його надійний захист на полях.

«Компанія BASF щороку доповнює широкий портфель ефективних продуктів новими препаратами, щоб прогресивні українські господарства разом з BASF могли долучатися до світових інновацій, застосовувати їх на полях і збирати високий здоровий урожай. Сьогодні ми особливо пишаємося тим, що український ринок став першим у світі, де зареєстрований препарат, і віримо, що Архітект® здобуде прихильність багатьох українських агрономів. BASF тримає руку на пульсі українського аграрного ринку і завжди готовий допомагати фермерам впевнено та ефективно відповідати на сучасні сільськогосподарські виклики», – підкреслив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу.

Промовиста назва препарату Архітект® відображає його ключові переваги, оскільки він оптимізує архітектоніку рослини, покращує розвиток кореневої системи, полегшує перенесення рослинами посухи та ефективно контролює основні хвороби соняшнику.
Як одна з найбільш інноваційних компаній світу BASF під час розробки нових препаратів не тільки створює потужні діючі речовини й ефективні формуляції, а виходить за межі традиційного захисту рослин.

«Компанія BASF зосереджена на інноваціях, які мають значну практичну цінність, відповідають на потреби фермерів і пропонують не лише найвищі, але й нові стандарти ефективності. Дотримуючись такого підходу, нам вдалося винайти препарат, який став справжньою винагородою за ефективні пошуки нашої наукової команди, – сказав Деніс Урквіц, технічний менеджер BASF із розвитку фунгіцидів на олійних та бобових культурах, один з розробників Архітект®, – Я неймовірно радий бути причетним до створення таких значимих рішень, які сьогодні допомагають фермерам на полях і, я сподіваюся, формують сільське господарство майбутнього».

Понад чверть науково-дослідницького бюджету компанії і близько 9% обороту Підрозділу захисту рослин BASF щороку спрямовуються в аграрні технології, щоб фермери по всьому світу ще успішніше примножували результати своєї праці. З 2008 року компанія інвестувала в наукові розробки понад 15 мільярдів євро, з яких майже 5 мільярдів – в агрохімічну промисловість.

Про концерн BASF
У BASF ми створюємо хімію для сталого майбутнього, поєднуючи економічний успіх із захистом довкілля та соціальною відповідальністю. Близько 114 000 співробітників BASF роблять свій внесок в успіх клієнтів концерну практично в кожному секторі та практично в кожній країні світу. Наш продуктовий портфель складається з 5 сегментів: хімікати, спеціальні продукти, функціональні матеріали та рішення, рішення для сільського господарства, а також нафта і газ. У 2016 році обсяг продажів концерну склав 58 млрд євро. Акції BASF торгуються на фондових біржах Франкфурта (BAS), Лондона (BFA) і Цюріха (BAS).

Про підрозділ засобів захисту рослин компанії BASF
В умовах стрімкого зростання кількості населення світ все більше залежить від того, наскільки ми здатні забезпечити сталий розвиток сільського господарства і надійний захист довкілля. З метою задоволення цих потреб Підрозділ засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF тісно взаємодіє з аграріями, фахівцями у сфері сільського господарства, експертами з контролю шкідників та іншими галузевими спеціалістами. Спираючись на цю співпрацю, компанія BASF здійснює науково-дослідницьку роботу на системній основі, розвиває інноваційний портфель продуктів та послуг і разом з командами експертів у лабораторіях і на полях допомагає аграріям успішно вести бізнес. У 2016 році обсяг продажів Підрозділу засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF склав понад 5,6 млрд євро.

24.07.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.