На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Київською митницею вилучено 42 квадроцикли

Київськими митниками виявлено факт недостовірного декларування 42 квадроциклів «Hamer», які ввозилися з Китаю на адресу столичного підприємства.
По факту, під час митного огляду вантажу митниками встановлено, що маркування на квадроциклах відрізняється від відомостей, зазначених у товаросупровідних документах.
Крім того, в декларації підприємці зазначили, що дані квадроцикли призначені для перевезення людей на дорогах загального використання.
Проте, як з’ясувалося, ці характеристики не збіглися з інструкцією до квадроциклів, де навпаки йшлося про те, що вони не для доріг загального використання.
Зрозуміло, що від таких «дрібничок» залежить порядок державної реєстрації транспортних засобів у сервісних центрах МВС. Позаяк, умови рестрації техніки, яка не призначена для використання на дорогах загального використання, суттєво відрізняються від тих, які передбачені для транспортних засобів «не для міста».
Складено протокол про порушення митних правил за ч.1 ст.483 Митного кодексу України, якою передбачено накладення штрафу у розмірі 100% вартості товарів та їх конфіскація.

Пресслужба Київської митниці Держмитслужби

09.09.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.