На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Доходи у сумі понад 1 млн грн задекларували 2,5 тис. платників податків

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.
У ході кампанії декларування доходів громадян (станом на 01.04.2021) подано понад 172 тис. декларацій про майновий стан і доходи. Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість поданих декларацій збільшилась на 12 відсотків.
На сьогодні найбільшу кількість декларацій подано платниками податків Запорізької (понад 16 тис.), Кіровоградської (15 тис.), Дніпропетровської (14 тис.), Херсонської (майже 13 тис.) областей.
Загальний задекларований платниками податків дохід складає 29,2 млрд гривень. Найбільший середньорічний дохід на одного платника задекларовано мешканцями м. Києва (1092 тис. грн), Київської (331 тис. грн), Дніпропетровської (241 тис. грн) та Львівської (241 тис. грн) областей.
Самостійно визначені платниками до сплати в бюджет суми податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складають 658,7 млн грн. Це на 138,9 млн грн, або на 27 відсотків більше за показник аналогічного періоду минулого року. Суми податкових зобов’язань з військового збору, самостійно визначені платниками, становлять 97,2 млн грн. Це на 14,7 млн грн, або на 18 відсотків більше минулого року.
Доходи у сумі понад 1 млн грн задекларували 2,5 тис. платників податків, з яких найбільша кількість є мешканцями м. Києва (1024 особи), Дніпропетровської (196 осіб), Харківської (182 особи) та Київської (155 осіб) областей.
Понад 100 млн грн доходу задекларовано 19 особами на загальну суму 4,8 млрд грн, найбільша кількість таких осіб є мешканцями м. Києва (10 осіб).
На сьогодні найбільшу суму податкових зобов’язань до сплати в бюджет (з ПДФО та військового збору) визначено мешканцем Львівської області у розмірі понад 35 млн гривень.
Кількість громадян, які станом на 01.04.2021 задекларували право на податкову знижку порівняно з аналогічним періодом минулого року зросла майже на 6 відсотків і становить 42 тис. осіб. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню, визначена платниками податків — 137,0 млн грн, що на 24 відс. більше ніж за аналогічний період минулого року.
Нагадуємо, що у 2021 році останній день подання декларацій для фізичних осіб, які відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України зобов’язані подати декларацію, — 30.04.2021.
Звертаємо увагу, що главою 11 Податкового кодексу України встановлено, що за порушення законів з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, застосовуються види юридичної відповідальності: адміністративна, фінансова та кримінальна. За несвоєчасне подання декларації передбачається адміністративна та фінансова відповідальність. При цьому фінансова відповідальність за порушення вчинене протягом року уперше при несвоєчасному поданні декларації передбачає собою накладання на платника податків — фізичну особу штрафу у розмірі 340,0 гривень.
Інформацію розміщено на офіційному вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/461369.html

08.04.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.