На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Комфортне сервісне обслуговування – мобільний центр обслуговування платників

Для забезпечення зручних і доступних умов для отримання послуг і сервісів від ДПС, мобільний центр обслуговування платників (далі — ЦОП) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі — ГУ ДПС) продовжує надавати послуги громадянам віддалених куточків територіальних громад.
Виїзд мобільного ЦОПу 17 лютого поточного року до мешканців Письменського старостинського округу Васильківської селищної ради в с. Вербівське забезпечено за участі фахівців Васильківської ДПІ ГУ ДПС, працівника Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС за підтримки голови Васильківської територіальної громади Сергія Павліченка, директора ТОВ «Авангард» Дмитра Ушакова. Участь у роботі мобільного ЦОПу взяли староста Письменського старостинського округу Васильківської селищної ради Сергій Красота, начальник відділу земельних відносин виконавчого комітету Васильківської селищної ради Артем Шаталов.
Під час роботи мобільного ЦОПу Наталія Форостініна повідомила, що виїзди мобільних ЦОПів організовано з метою забезпечення зручних та доступних умов для декларування та отримання послуг і сервісів фізичними та юридичними особами від ДПС, вона повідомила про графік роботи ЦОП, номери телефонів, за якими можна отримати будь-яку податкову консультацію спеціаліста, які саме адміністративні послуги можна отримати у мобільному ЦОПі, які документи потрібно мати при собі для отримання тієї чи іншої послуги.
Особливу увагу Наталія Форостініна акцентувала на проведенні кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року, та роз’яснила алгоритм декларування, строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік, граничні терміни сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору, підстави для нарахування податкової знижки у річній декларації, яка подається до 31 грудня включно наступного за звітним податкового року.
Крім того, значну увагу приділено можливості списання сум недоїмки, штрафних санкцій і пені з єдиного внеску, врегулюванню податкового боргу відповідно до Закону України від 04.12.2020 №1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2».
Під
час роботи мобільного ЦОПу податківцями надано роз’яснення щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема електронним кабінетом, який забезпечує безконтактну взаємодію платників податків та контролюючих органів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
Для підвищення якості податкового сервісу, результатом якого є зменшення часу на виконання суб’єктами господарювання податкових зобов’язань, ТОВ «Авангард» вручено ліцензію на право зберігання пального (виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки) термін дії якої було подовжено.
Присутнім роздані примірники брошури «Електронний кабінет» — зручний електронний сервіс Державної податкової служби", «Стартувала деклараційна кампанія 2021», «Єдиний внесок: звільнення від сплати», "Заповнення поля «Призначення платежу», «Закон України №1072: врегулювання податкового боргу», «8 легких кроків роботи з ПРРО», «Застосування РРО для ФОП — платників єдиного податку», «Єдиний рахунок працює».
Фахівцями, задіяними в роботі мобільного ЦОПу, в с. Вербівське Письменського старостинського округу Васильківської територіальної громади від мешканців прийняті:
- заяви за формою 5-ДР — 10 шт.;
- заяви за формою 10-ДР — 10 шт.;
Фахівцями податкової інспекції організовано роботу у наданні консультаційної допомоги громадянам, які потребують отримання безкоштовних КЕП для подання декларації про майновий стан і доходи, за результатами чого з використанням отриманих кваліфікованих електронних підписів через електронний сервіс «Електронний кабінет» даними громадянами подано 3 декларації про майновий стан і доходи.
За результатами проведеної роботи подано 10 податкових декларацій про майновий стан і доходи (3 — в електронному вигляді , 7 — на папері), у тому числі 1 декларація подана щодо використання права на податкову знижку.
Загальна сума задекларованих доходів по поданих деклараціях про майновий стан і доходи — 90,0 тис. грн, як результат до бюджету надійде 16,2 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 1,4 тис. грн військового збору.
Під час роботи мобільного ЦОПу у Письменському старостинському окрузі Васильківської територіальної громади мешканців села Вербівське ознайомлено зі сторінками «Державна податкова служба України» на Facebook та YouTube, Telegram-каналом, сторінкою «ДПС у Дніпропетровській області» на Facebook.
Мешканці отримали фахову податкову консультацію від провідних спеціалістів виїзного мобільного ЦОПу з питань земельного податку, орендної плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Староста Письменського старостинського округу Васильківської селищної ради Сергій Красота подякував за забезпечення зручних і доступних умов для громадян щодо отримання сервісів та послуг від ДПС, за можливість отримання фахових консультацій від працівників податкової служби на питання, які турбують і актуальні на сьогодні, та висловив бажання співпрацювати у питаннях отримання адміністративних послуг і у подальшому.

25.02.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.