На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Потрійний бонус: Triple-Shoot із Cirrus-CC

Професійні аграрії мусять долати дедалі більші труднощі. Зменшення використання засобів захисту рослин, підвищення стійкості бур’янів і екстремальна зміна клімату — це лише кілька прикладів, які мають серйозний вплив на сільське господарство. У результаті, вимоги зокрема до сучасної технології посіву постійно збільшуються.

Точне дозування та дотримання глибини висіву є абсолютним пріоритетом для забезпечення високого врожаю. Диференційований висів і автоматичне вмикання/вимикання на поворотних смугах також набувають дедалі більшого значення. Особливо важливе сьогодні й одночасне дозування кількох речовин чи видів насіння. Усе це можна ідеально реалізувати з універсальною посівною комбінацією Cirrus-CC.

Посів без обмежень
Cirrus-CC
оснащена 2-секційним напірним бункером та подвійним каналом подачі з додатковими однодисковими сошниками FerTeC для внесення добрив. Завдяки використанню нової, універсальної, навісної сівалки GreenDrill 501, можна висівати до трьох матеріалів одночасно на різних рівнях за допомогою методу Triple-Shoot. Ця технологія дає змогу використовувати кілька методів вирощування.

Підсівні культури мають ряд переваг у боротьби з бур’янами, для підвищення захисту ґрунту від ерозії та збільшення біорізноманіття. Завдяки методу Triple-Shoot за один прохід можна висіяти три різні види насіння, наприклад:
- провести неглибокий посів ріпаку дводисковими сошниками TwinTeC+;
- Для фіксації азоту глибше закласти боби за допомогою однодискових сошників FerTeC;
- третім компонентом можуть бути супутні рослини, поверхнево висіяні за допомогою GreenDrill і дефлекторних пластин.

Альтернативно можна вносити два типи насіння з добривами на трьох рівнях: таким чином, невелика кількість добрив за допомогою висівного сошника вноситиметься безпосередньо з насінням за технологією Single-Shoot, що суттєво прискорить ранній розвиток рослин. Щоб стимулювати ріст коренів, добрива також вносяться в глибший шар ґрунту між рядами за допомогою сошників для внесення добрив FerTeC за методом Double-Shoot. Завдяки цій роздільній конструкції добриво можна використовувати більш цілеспрямовано. За допомогою GreenDrill посів супутніх рослин відбувається за методом Triple-Shoot. Таким чином, можна дуже гнучко поєднувати насіння та добрива.

Простота використання
Калібрування дозаторів у 2-камерному резервуарі та GreenDrill дуже просте, і це можна зробити за допомогою додаткового TwinTerminal 3.0 або за допомогою додатку mySeeder, без необхідності постійно ходити в кабіну трактора до терміналу. На терміналі Amazone ISOBUS AmaTron 4 відображаються норми висіву та швидкість обертання. Оператор може легко змінювати норму висіву, працюючи безпосередньо з кабіни трактора.

Диференційна прецизійна технологія управління
Використовуючи аплікаційні карти і функцію MultiBin, усіма трьома бункерами можна керувати окремо, а норми висіву окремих культур можна змінювати на різних ділянках незалежно одна від одної. На розворотах функція MultiBoom автоматично перемикає GPS-Switch із затримкою часу для кожного ряду сошників.

__________________________________________________________
Про компанію AMAZONE
Компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гаст спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на десяти різних виробничих майданчиках у Європі з загальною кількістю співробітників близько 1.900 чоловік. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить в групу AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом з «інтелектуального рослинництва» в галузі сільського господарства.

Детальніше про компанію: www.amazone.com.ua

22.02.2023


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.