На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Нова ротаційна борона AMAZONE KE 6002-2 Rotamix: 6 метрів ширини, можливість скласти, соло-застосування

AMAZONE розширює асортимент нових ротаційних борін KE 02 Rotamix 6-метровою моделлю. Борони KE 6002–2-400 Rotamix призначені для роботи з тракторами потужністю до 400 к.с. Вони відрізняються особливо високою продуктивністю та ідеальною якістю подрібнення ґрунту.

Висока продуктивність

AMAZONE пропонує нову машину KE 6002–2-400, розроблену насамперед для високої продуктивності в одиницях площі. Завдяки ширині захвату 6 м ротаційна борона відрізняється високою продуктивністю. Можливість швидко скласти борону на транспортну ширину 3 м, дає змогу також швидко й безпечно переходити з однієї ділянки на іншу. Борона призначена для соло-застосування і не може бути з’єднана із сошниковою секцією.

Система Rotamix — проста, компактна з чотирма додатковими тримачами зубів при ширині 6 м

На метр ширини на ротаційній бороні KE 6002–2-400 з системою Rotamix розташовані чотири тримачі зубів, на які розподіляється навантаження. Зуби з пасивним кутом атаки створюють оптимальну дрібнокомкувату структуру навіть на важких ґрунтах. Такі ротаційні борони ідеально підходять для передпосівної підготовки, особливо після оранки плугом.

Кількість тримачів зубів дає змогу використовувати шестерні з невеликим діаметром. Завдяки цьому міцна ванна ротаційної борони може мати дуже компактну та легку конструкцію, яка забезпечує зниження впливу важеля на трактор. При цьому необхідна підйомна сила нижча, ніж у випадку з іншими ротаційними боронами.
Зуби довжиною 290 мм оснащені відомою системою Quick+Safe з інтегрованим запобіжним механізмом та швидкістю заміни без інструментів.

Вищий клас потужності з редуктором DirectDrive

Система Long-Life-Drive, включно з редуктором DirectDrive, забезпечує тривалий термін служби та максимальну плавність ходу. Від пилу, вологості та забруднень захищає подвійна герметизація з касетним та лабіринтним ущільненням.

Ядром нових моделей ротаційних борін є редуктор DirectDrive, яким більш високий силовий потік передається безпосередньо на шестерні тримачів зубів. На нових KE 6002–2-400 Rotamix відхилення не відбувається, забезпечується дуже хороша передача зусилля з низьким зносом. Редуктори розташовані на обох бокових сегментах. Ротаційну борону можна використовувати з ВВП 1000 об/хв. За допомогою комплектів змінних шестерних можлива адаптація числа обертів утримувача зубів до різних ґрунтових умов.

Налаштування та інструменти
Для точного та надійного регулювання глибини обробки на KE 6002–2-400 використані перфоровані ґрати. Це забезпечує широкий діапазон налаштувань, в межах якого глибину обробки можна також з високою точністю регулювати механічно. Процес налаштування влаштований дуже просто та інтуїтивно.

Коток з високою точністю веде планувальну балку по глибині для вирівнювання ґрунту, а завдяки інтегрованому запобіжному механізму його можна підняти. Для максимально точного налаштування поставляється універсальний обслуговуючий інструмент, який також можна використовувати для багатьох інших пристроїв, наприклад, для встановлення та регулювання бічних щитів по висоті або регулювання маркерів.
Для підвищення пропускної здатності та для вирівнювання ґрунту планувальна балка укорочена на 100 мм. Це покращує проходження ґрунту між балкою та бічним щитком.

Широкий асортимент котків
Для різних умов місцевості на вибір пропонуються численні моделі котків з різним діаметром для цілеспрямованого зворотного ущільнення. Для суцільного подрібнення та зворотного ущільнення AMAZONE пропонує зубчастий коток.

Ґумово-клиновий коток — для легких і середніх ґрунтів — проводить зворотне смугове ущільнення. Опційно пропонується також коток з шинами Matrix для роботи на легких ґрунтах. Асортимент котків завершує трапецієподібний кільчастий коток, який також застосовується для смугового зворотного ущільнення.

__________________________________________________________
Про компанію AMAZONE
Компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гаст спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на десяти різних виробничих майданчиках в Німеччині, Франції, Росії та Угорщині з загальною кількістю співробітників близько 1.900 чоловік. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить в групу AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом з «інтелектуального рослинництва» в галузі сільського господарства.

Детальніше про компанію: www.amazone.com.ua

21.12.2022


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.