На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Новинка: томатне пюре під брендом «Маленький кухар» від Одеського консервного заводу дитячого харчування

Компанія «Вітмарк-Україна» презентує новинку — томатне пюре для приготування страв, вироблене з томатів власної переробки. Продукт виробляється на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування, пропонуючи високу якість і прийнятну для українського покупця ціну. З листопада 2022 року продукт відвантажується до торгових мереж по всій території України.

Томатне пюре є ідеальним рішенням для швидкого приготування багатьох українських страв, зокрема традиційного борщу, де його можна використовувати також як і вже звичну для господарок томатну пасту. Від томатної пасти томатне пюре відрізняється густиною та більш свіжим та натуральним органолептичним профілем продукту, що робить смак страв, виготовлених на його базі, більш яскравим та вишуканим. Тому використання томатного пюре в рецептах дозволяє приготувати набагато більше різноманітних страв.

Томатне пюре «Маленький кухар» — це перетерті за спеціальною технологію помідори, стерилізовані та «вичавлені» в герметичну упаковку. Відсутність вологи, що випаровується під час обробки, робить готовий продукт густішим за просто перетерті томати. Разом з тим, пюре є повністю натуральним, адже не містить консервантів, солі, води, барвників чи будь-яких інших добавок.

Томатне пюре «Маленький кухар» буде представлене у двох форматах: тетра-ведж 130 г для разового використання та дой-пак 200 г, яка дозволить використати його кілька разів, адже пауч має кришку. Тож господині зможуть експериментувати з новими стравами, соусами та піджарками або готувати їх в різних порціях.

"Продукція під торговою маркою «Маленький кухар» виготовляється на базі Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ), його сокова продукція «Наш Сік» та дитяче харчування «Чудо-Чадо» широко відомі та популярні в Україні та за її межами, — зазначає директор з маркетингу компанії «Вітмарк-Україна» Роман Лісняк. — Наша новинка «Маленький Кухар» відповідає світовим стандартам якості, а головне — пюре виготовлено фахівцями з українських томатів, на базі власних виробничих потужностей. Ми вдосконалили наші процеси переробки вітчизняних овочів та завдяки сучасним технологіям змогли представити ринку продукт високої якості, який задовольнить потреби найвибагливіших господинь".

Довідка про компанію:
Компанія «Вітмарк-Україна» була створена в 1994 році на базі Одеського консервного заводу дитячого харчування. Компанія є лідером на українському ринку за обсягами продажів у категорії фруктово-овочевих соків і пюре для дитячого харчування й одним з лідерів у категорії соків і нектарів. Продуктовий портфель Vitmark орієнтований на сучасне здорове харчування і включає популярні торгові марки Jaffa, «Наш сік» ОКЗДХ, «Чудо-Чадо», Aquarte, «Соковита», Vega Milk та «Маленький Кухар»
Компанія експортує свою продукцію в більш ніж 35 країн світу. Якість і безпека продукції сертифіковані за стандартами ISO 9001 та ISO 22000.

Довідка про ТМ «Маленький Кухар»:
Бренд «Маленький Кухар» створено у 2022 році для лінійки томатних продуктів від ОКЗДХ. Власна переробка місцевих фруктів та овочів, зокрема, томатів, дозволяє забезпечувати сировину для виготовлення високоякісних пюре. Перша партія була виготовлена у вересні 2022 році. На сьогодні пюре випускається у двох форматах: дой-пак та тетра-ведж.

25.11.2022


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.