На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

BASF виводить на ринок України три нові гібриди соняшнику

● Стабільна продуктивність за екстенсивних зовнішніх умов
● Пластичність до ґрунтово-кліматичних умов вирощування
● Поєднання потужної толерантності до комплексу хвороб з високим вмістом олії

Департамент BASF Agricultural Solutions презентує українським аграріям три нові гібриди соняшнику — ЕС АВЕРОН СУ, ЕС ЯСМІНІС КЛП та АКОРДІС КЛП. Цим гібридам властиві високий потенціал урожайності, високий вміст олії, відмінна стійкість до хвороб і посухи, а головна перевага новинок — стійкість до несправжньої борошнистої роси завдяки наявності гена PL6 та PL8. Загалом у портфоліо департаменту вже 8 гібридів соняшнику.
«BASF — лідер з інновацій не тільки у хімічній промисловості, але й в сільському господарстві. Ми тісно співпрацюємо з досвідченими селекціонерами та провідними арготехнологами, аби запропонувати українським аграріям кращі рішення для стабільного урожаю. Ми віримо, що інноваційними досягненнями у селекції гібридів вдасться забезпечити зростання обсягу валового збору в господарстві та підвищити конкурентоспроможність української продукції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках», — каже Олександр Яцик, керівник відділу насіння BASF Agricultural Solutions.
ЕС АВЕРОН СУ — перший гібрид в насіннєвому портфоліо BASF під технологію вирощування Експрес®, яка комплексно забезпечує ефективність боротьби з однорічними та багаторічними дводольними бур’янами. Це хороший вибір для фермерів, яким потрібен добре збалансований гібрид із широким пакетом толерантності до хвороб та стійкості до вовчка A-G. Гібрид належить до середньостиглої групи та має високі адаптивні властивості до різних кліматичних та ґрунтових умов. Водночас найбільш підходящими регіонами для його вирощування вважаються степова та центрально-східна лісостепова зони України. Польова практика у 2021 році показала, що середня врожайність там складає до 37–38 ц/га.
ЕС ЯСМІНІС КЛП та АКОРДІС КЛП є високопродуктивними гібридами соняшнику нового покоління під технологію вирощування Clearfield® Plus, яка поєднує досягнення генетики та засобів захисту сільськогосподарських культур. Вони стійкі до вовчка рас A-F та до найбільш агресивних рас несправжньої борошнистої роси. Крім потужної толерантності до комплексу хвороб, цим різновидам соняшнику характерний високий вміст олії. Гібриди придатні до культивації в різних природно-кліматичних зонах України. ЕС ЯСМІНІС КЛП підійде для вирощування в суворо та помірно посушливих зонах, зокрема, в степі. А найбільш придатною зоною для вирощування АКОРДІС КЛП стануть помірно посушливі регіони, такі як центральний східний північний степ і лісостеп.

Про підрозділ Agricultural Solutions компанії BASF
Зі швидко зростаючим населенням світ все більше залежить від нашої здатності розвивати і підтримувати стале сільське господарство та здорове навколишнє середовище. Працюючи з фермерами, фахівцями з питань сільського господарства, експертами по боротьбі зі шкідниками та іншими об’єктами, ми повинні допомогти зробити це можливим. Ось чому ми інвестуємо в потужний науково-дослідницький і великий портфель, який включає насіння і його особливості, хімічний і біологічний захист сільськогосподарських культур, управління ґрунтом, здоров’я рослин, боротьбу зі шкідниками та цифрове сільське господарство. За допомогою експертних груп в лабораторіях, на полях, в офісах і на виробництвах ми об’єднуємо інноваційне мислення і практичні дії, щоб створювати ідеї реального світу, які працюють для фермерів, суспільства і планети. У 2019 році обсяг продажів нашого підрозділу склав 7,8 млрд євро. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.agro.basf.ua/uk/ або сторінку в соціальній мережі.

Про концерн BASF
У BASF ми створюємо хімію для сталого майбутнього, поєднуючи економічний успіх із захистом довкілля та соціальною відповідальністю. Близько 110 000 співробітників BASF роблять свій внесок в успіх клієнтів концерну практично в кожному секторі та практично в кожній країні світу. Наш продуктовий портфель складається з 6 основних сегментів: хімікати, матеріали, промислові рішення, технології для обробки поверхонь, харчування та догляд, рішення для сільського господарства. У 2020 році обсяг продажів концерну склав 59 млрд євро. Акції BASF торгуються на фондовій біржі у Франкфурті (BAS), а також у вигляді американської депозитарної розписки (BASFY) в США. З докладнішою інформацією про BASF можна знайомитися в Інтернеті за адресою www.basf.com.

12.10.2022


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.