На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Українські студенти візьмуть участь у розробці сталих агро-рішень під час Молодіжному аграрного саміту від "Байєр"

Улистопаді цього року 100 делегатів, що представляють 44 країни, зустрінуться на віртуальному глобальному форумі.
Делегати також співпрацюватимуть з Мережею для розробки рішень у сфері сталого розвитку ООН (SDSN) та компанією «Бабеле» в межах 10-тижневої програми Університету Молодіжного аграрного саміту (YAS) після форуму з наставництвом лідерів галузі, фермерів та випускників YAS.

100 делегатів з більш ніж 44 країн стануть учасниками Молодіжного аграрного саміту 2021 компанії «Байєр». Щоб пройти відбір, молоді лідери віком від 18 до 25 років, представляли ідеї проєктів на тему саміту «Як нагодувати голодну планету».

Переможцями відбору від України стали Юлія Терпеньова, аспірантка Інституту захисту рослин НААН, та Альона Давиденко, студентка Національного Університету біоресурсів і природокористування, яка вивчає ветеринару гігієну, санітарію та експертизу. Дівчата візьмуть участь у глобальному форумі, який пройде 16–17 листопада, та зможуть долучитися до розв’язання проблем, що стоять перед продовольчою безпекою.

«Youth Ag Summit — це місце де можна єднатися думками, ділитися натхненням і захоплюючими ідеями. Це місце, де ти розумієш, що майбутнє — прямо в твоїх руках. Потрібно лише почати діяти», — зазначила Альона Давиденко. «Мій проєкт полягає не тільки у тому, щоб забезпечити всіх людей на планеті достатньою кількістю їжі, а, в першу чергу, — нагодувати населення здоровою їжею, яка буде сповна насичена всіма поживними речовинами».

Друга делегатка від України, Юлія Терпеньова вважає, що нам варто максимально використовувати нові технологічні та цифрові рішення в агросфері для загального добробуту та збереження здоров’я. Вона давно цікавилась Молодіжним аграрним самітом, адже тема саміту збігається з її науковими інтересами та тематикою досліджень, які Юлія виконує в рамках роботи над своєю дисертацією стосовно регулювання чисельності фітофагів на сої.

«Інколи шкідники можуть завдавати значних втрат врожаю сільськогосподарських культур — до 90%. А зважаючи на тенденцію до зростання чисельності населення світу, нам навпаки необхідно отримувати максимальну врожайність. Втім, у світі спостерігається зниження загальної чисельності комах. І, на жаль, більше скорочується чисельність саме корисних комах. А якщо бджоли не запилюватимуть деякі культури — ми не отримаємо врожаю від цих рослин», — ділиться своїми ідеями щодо проєкту Юлія.

На Молодіжному аграрному саміті Юлія хоче створити проєкт, який буде популяризувати актуальну інформацію щодо належної сільськогосподарської практики (GAP), навчати людей, як правильно поводитись з ЗЗР та, які дози варто застосовувати аби уникнути резистентності шкідників.

Цього року 5-й Молодіжний аграрний саміт, що проводиться раз на два роки, вперше пройде в онлайн форматі і вперше матиме віртуальний інкубатор ідей під назвою «Університет YAS». У рамках програми Університету YAS делегати продовжать розвивати свої ділові та комунікаційні навички, отримувати знання від наставників та виконувати щотижневі завдання, які допоможуть їм вдосконалити власні концепції проєктів протягом 10 тижнів після саміту, починаючи з січня 2022 року. Наприкінці навчання в цьому Університеті YAS делегати представлять свої проєкти експертній комісії та поборються за призи. Партнерство компанії «Байєр» для цьогорічного форуму з Мережею для розробки рішень у сфері сталого розвитку ООН (SDSN) та технологічною компанією «Бабеле» роблять можливим отримання унікального досвіду в межах університету YAS.

Про Молодіжний аграрний саміт

Молодіжний аграрний саміт — це спільнота молодих лідерів з усього світу, які виступають за стійке сільське господарство та продовольчу безпеку, вони прагнуть подолати розрив у розумінні між тими, хто виробляє нашу їжу, та тими, хто її споживає. Кожні два роки для участі у саміті відбирається 100 делегатів. Попередні саміти проводилися в Канаді, Австралії, Бельгії та Бразилії. Українські делегати приймають участь у саміті з 2017 року. Студенти Олександр Мазур та Ілля Лаптєв були першими делегатими від України у Брюселі. В 2019 році Іриина Іванова, юрист та випускниця Києво-Могилянської Академії, примйала участь у Молодіжному Аграрному саміті в Бразилії. У зв’язку з обмеженнями через COVID, саміт цього року відбудеться в онлайн форматі.

Про Мережу для розробки рішень у сфері сталого розвитку ООН (SDSN)
Мережа для розробки рішень у сфері сталого розвитку ООН (SDSN) була створена у 2012 році під егідою Генерального секретаря ООН. SDSN мобілізує глобальний науково-технічний досвід для просування практичних рішень в галузі сталого розвитку, зокрема, для реалізації Цілей сталого розвитку (ЦСР) та Паризької кліматичної угоди. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.unsdsn.org.

Про «Байєр»

«Байєр» — це глобальне підприємство, яке має ключові компетенції в галузі охорони здоров’я та харчування. Продукти та послуги компанії розробляються, щоб допомогти людям і планеті процвітати, підтримуючи зусилля з подолання найважливіших проблем, викликаних зростанням та старінням населення світу. «Байєр» прагне сприяти сталому розвитку та створювати позитивний вплив своєю діяльністю. Водночас Група прагне збільшити свою прибутковість і створити вартість за рахунок інновацій та зростання. Бренд «Байєр» — це довіра, надійність та якість у всьому світі. У 2020 фінансовому році у Групі працювало близько 100 000 людей, а обсяг продажів становив 41,4 мільярда євро. Витрати на дослідження та розробки без урахування спеціальних позицій склали 4,9 мільярда євро.

30.08.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.