На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Встигати за світом: навчання для ІТ-керівників

"Плануй. Дій. Перевіряй. Впливай.", ─ ні, це не мотивуючий заклик, а цикл безперервного поліпшення Шухарта-Демінга PDCA (Plan-Do-Check-Act), який взятий за стандарт в компанії АСТАРТА. І саме у відповідності до нього 4–5 червня відбулося навчання для 18 співробітників департаменту розвитку інформаційних технологій та команди AgriChain.

Тренінг «Ефективний керівник: розвиток управлінських компетенцій у ІТ-керівників» проходив упродовж двох днів у Головному офісі компанії. Його провів зовнішній експерт міжнародної консалтингової компанії Tack&TMI, тренер з багаторічним практичним досвідом Максим Єгоричев-Крімберг.

З якою метою навчалися?
Щоб сформувати однакове розуміння, яким має бути ефективний IT-керівник, визначити його ролі, зони відповідальності та стандарти роботи. І найголовніше — не просто донести теорію, а й змотивувати застосовувати інструменти ефективного керівника у своїй повсякденній роботі.

Як проходило навчання?
Цікаво, адже складалося із гармонійного поєднання теорії та практики. Для навчання застосували формат тренінгу, під час якого більшість часу приділялось роботі в командах, відпрацюванню інструментів на практиці та взаємодії між учасниками. Наші колеги вивчали зони відповідальності керівника, експертні, менеджерські та лідерські завдання, стилі взаємодії з командою.

Під час навчання багато йшлося і про пріоритети: як їх визначати та яким чином краще делегувати завдання колегам. Говорили про мотивацію, як сукупність рушійних сил та умов, які спонукають людину до діяльності, про необхідність саморозвитку та розвитку команди. Навчались правилам надання ефективного зворотного зв’язку.

Олександр Войналович, директор департаменту розвитку інформаційних технологій АСТАРТИ:
«Тренінг, який відбувся для наших команд, був не просто навчанням заради навчання, адже він виконував кілька важливих функцій. Щонайперше — це налагодження комунікації та підвищення взаємодії між департаментом розвитку ІТ та AgriChain. Важливо було зрозуміти, хто над якими завданнями працює та де ми маємо точки перетину. Не втомлюся повторювати, що ефективна комунікація — це ключ, який відмикає всі двері та унеможливлює настання непорозумінь чи проблемних ситуацій. Тому налагодження комунікацій всередині наших команд — це першочергове завдання, яке ми вже вирішили. І це точно допоможе ефективніше працювати для розвитку не лише ІТ-команд, а й для всього бізнесу АСТАРТИ.

Також під час навчання ми перевірили, наскільки добре організовані функції ІТ, адже впродовж одного дня наші команди працювали автономно, бо всі керівники навчалися. Цей випробування ми також пройшли успішно і дійшли висновку, що робота вибудована правильно та системно.

І, звичайно, навчання допомогло прокачати менеджерські скіли ІТ-керівників та показало, хто на якому рівні знаходиться. Тому наші наступні кроки — це невпинний розвиток всієї команди для підвищення взаємодії, комунікацій та командної роботи над проектами».

Наталія Богачева, директор компанії AgriChain:
«Знання — це найкраща інвестиція, яка окупиться багаторазово. І ми з колегами за підсумками пройденого навчання вже це відчуваємо, адже тренінг вивів нас в одне інформаційне поле та зміцнив розуміння в багатьох інструментах менеджменту. Матеріал був надзвичайно цікавим та актуальним, і що головне, ─ легким у сприйнятті. Надзвичайно сподобалися практичні завдання ─ рольові ігри, під час яких ми могли мінятися місцями та аналізувати, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації. І ще для AgriChain це був своєрідний тімбілдінг, бо ми ще ближче познайомилися із колегами Департаменту розвитку інформаційних технологій, з якими віднедавна працюємо в одній команді».

26.06.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.