На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Прем’єр-міністр: Експорт української продукції за перші 4 місяці цього року зріс на майже 20%

Уряд під час чергового засідання 26 травня затвердив порядок використання коштів для будівництва інспекційних постів на кордоні. За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, ця програма спрямована на покращення доступу українських малих та середніх аграріїв на світові ринки.

Глава Уряду зауважив, що бюджет проекту становить 75 млн грн. Кошти, зокрема, будуть спрямовані на створення системи вимог до безпечності харчових продуктів та вимог ринків експорту.

«Це означає, що будь-який український фермер зможе зайти на відповідний сайт і там подивитися вимоги до своєї продукції на будь-якому іноземному ринку, куди він планує постачати свої товари», — відзначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр також зауважив, що експорт української продукції за перші 4 місяці цього року зріс на майже 20%, або на 3 млрд доларів у порівнянні з 2020 роком.

«За останній час відкрито 8 нових ринків, зокрема в країни Африки та Південної Америки. Підтримка наших експортерів дає свій результат і вона буде посилена, зокрема через активну роботу Експортно-кредитного агентства», — наголосив очільник Уряду.

Як відзначив Денис Шмигаль, позитивна динаміка відновлення економіки спостерігається і у фінансовій діяльності середніх та великих компаній. За його словами, у першому кварталі цього року фінансові результати таких підприємств — одні з найкращих за останні 5 років. Прем’єр-міністр додав, що вже в другому кварталі цього року Україна вийде на стійкий тренд відновлення економіки.

26.05.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.