На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Конкурсний відбір до Української мережі демонстраційних ферм

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) оголошує про початок відбору кандидатів для членства в Українській мережі демонстраційних ферм (УМДФ).

Проект "Українська мережа демонстраційних ферм «Демо-ферми» реалізується НАСДСУ за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Метою проекту є створення мережі демонстраційних ферм на базі діючих сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, а також дослідних господарств навчальних та науково-дослідних установ, що запровадили кращі практики ведення сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції.

Такі демонстраційні ферми мають стати важливим елементом системи сільськогосподарського дорадництва для просування та впровадження нових ідей, новітніх продуктів, техніки, технологій, менеджменту, маркетингу у сфері сільського господарства, для передачі знань за принципом «фермер — фермеру».

Для участі у конкурсі потенційним кандидатам до УМДФ слід заповнити електронну «Заяву-опитувальник на участь у Українській мережі демонстраційних ферм», що знаходиться за посиланням https://forms.gle/Hf6nnseHXxJPymMZ9, до 25 травня 2021 року.

Оцінка кандидатів до УМДФ здійснюється за бальною системою та проводиться за групами критеріїв, що охоплюють ключові аспекти діяльності заявника як демонстраційної ферми.

На першому етапі буде відібрано 50 учасників УМДФ.

НАСДСУ та Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) зацікавленні у розширенні та зміцненні мережі демонстраційних ферм в України, тому передбачаємо низку заходів підтримки учасників УМДФ, в тому числі надання технічної підтримки учасникам УМДФ з підвищення їх демонстраційної спроможності.

У майбутньому УМДФ має стати частиною європейської мережі демонстраційних ферм, що буде важливим внеском в імплементацію положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС щодо розвитку співробітництва між Сторонами Угоди у сфері сільського господарства та розвитку сільських територій в частині сприяння інноваціям шляхом просування системи дорадництва до сільськогосподарських виробників.

Разом ми зможемо зробити більше, щоб створити умови для конкурентоспроможного та стійкого розвитку сільського господарства в Україні на основі сучасних знань і практик.

18.05.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.