На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

ЄБРР фінансує закупівлю нових поїздів для подовження лінії метро, що зв’яже житловий масив Виноградар з центром Києва

Інвестиція сприятиме переходу від автомобілів до сучасного та ефективного громадського транспорту

Розширення громадського транспорту в українській столиці місті Києві завдяки кредиту ЄБРР у розмірі €50 млн
Краще сполучення із житловим масивом Виноградар сприятиме зменшенню використання приватних автомобілів
Фінансовані ЄБРР проєкти розвитку громадського транспорту вже приносять користь жителям 12 українських міст

Завдяки новому кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) на суму €50 млн більше жителів столиці України міста Києва користуватимуться сучасним, ефективним та екологічним громадським транспортом.

Банк підтримує розширення мережі київського метрополітену до житлового масиву Виноградар шляхом фінансування закупівлі нового рухомого складу . Дорожні затори є значною проблемою для Києва, який швидко зростає, і населення якого вже складає 3 млн.

Нова лінія метро сприятиме більш активному використанню цього екологічного виду пасажирських перевезень як основного громадського транспорту в місті. Завдяки її появі більше людей пересядуть з власних авто або мікроавтобусів, які забруднюють повітря, на більш екологічний вид транспорту, що сприятиме покращенню якості повітря..

Громадський транспорт у місті Києві наразі потерпає від фінансових проблем через пандемію коронавірусу, що триває. У відповідь на цю кризу та з метою забезпечення безперебійного функціонування найважливішої інфраструктури ЄБРР запустив Програму підтримки життєво важливої інфраструктури. Кредит ЄБРР також дозволить продовжити реалізацію інвестицій, спрямованих на забезпечення більшої сталості.

Мер Києва Віталій Кличко сказав: ­­­­­"Ми раді, що співпраця з таким надійним партнером Києва, як Європейський банк реконструкції і розвитку продовжується. І сьогодні ми виходимо на новий етап такого співробітництва."

«Ми реалізуємо проект з оновлення рухомого складу Київського метрополітену. — За рахунок кредиту ЄБРР у розмірі 50 млн євро відбудеться закупівля вагонів метро. За ці кошти ми зможемо придбати 50 нових вагонів. Фактично 10 поїздів столичної підземки. І я вдячний нашим партнерам за співпрацю, за підтримку проектів, важливих для Києва і його мешканців.»

Керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне сказав: «Ми раді підтримати розширення послуг метрополітену в місті Києві на віддалені від центру густозаселені райони. Завдяки нашому кредиту більше жителів української столиці зможуть залишати свої авто вдома та пересуватися містом комфортно і легко».

Цей кредит ЄБРР продовжує низку подібних угод з 12 іншими містами України на загальну суму €350 млн. Вже понад шість мільйонів людей користуються кращим і більш комфортним громадським транспортом завдяки появі на маршрутах майже 400 нових тролейбусів, закуплених за кошти ЄБРР.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні Банк узяв на себе зобов’язання щодо надання майже €14,5 млрд у рамках 486 проєктів. Минулого року, реагуючи на пандемію Covid-19, Банк надав €812 млн фінансування для української економіки. Це третій за розміром річний обсяг інвестицій Банку в країнах операцій після Туреччини та Єгипту.

26.02.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.