На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

У Києві податкові надходження до бюджетів усіх рівнів за 2020 рік перевищили планові показники

"За 2020 рік столичними платниками податків до бюджетів усіх рівнів сплачено 119 мільярдів 910 мільйонів гривень, що на 14 мільярдів 530 мільйонів гривень, або на 14% перевищує відповідний показник 2019 року". Про це розповіла начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна.
За її словами, надходження у 2020 році порівняно з надходженнями 2019 року збільшилися за усіма основними податками. Так, до Державного бюджету України за січень — грудень 2020 року столичними платниками перераховано 88 мільярдів 597 мільйонів гривень, що на 13 мільярдів 214 мільйонів гривень більше ніж за відповідний період 2019 року.
«До бюджету м. Києва у 2020 році платники перерахували 31 мільярд 313 мільйонів гривень податків, зборів та обов’язкових платежів. Столична казна додатково поповнилася на 1 мільярд 316 мільйонів гривень», — зауважила Злата Лагутіна.
Річні індикативні показники зі збору до загального фонду державного бюджету додатково виконано на 4 %, або на 3,1 мільярдів гривень. Індикативний показник місцевого бюджету додатково виконано на 5 %, або на 1,6 мільярдів гривень.
Важливим фактором виконання індикативних показників стала активна та відповідальна робота команди Головного управління ДПС у м. Києві. Незважаючи на складну ситуацію, пов’язану з COVID-19, податкова м. Києва забезпечила виконання показників як державного, так і місцевого бюджетів.
Вдячні столичним платникам за відповідальне та сумлінне ставлення до сплати податків, адже майже 100 % надходжень забезпечено за рахунок добровільної сплати.

06.01.2021


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.