На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Аграрії передали 570 пікапів для військових

Українські аграрії допомагають військовим задля перемоги. За перший рік війни учасники ГС «Всеукраїнська аграрна рада» передали на фронт 550 пікапів. Ще 20 — днями поїхали на Схід для військових нового армійського корпусу ЗСУ.

Загалом аграрії планують передати вже найближчим часом понад 100 позашляховиків та інші транспортні засоби, яких потребують військові на фронті.

"Транспорт на передовій — другий запит після дронів. В умовах війни автомобілі «живуть» на фронті від двох тижнів до двох місяців, а іноді — один день, тому потреба в них дуже висока і прямо пропорційна активності бойових дій: під час інтенсивних боїв автівки часто підбивають і відновити їх неможливо. Але ці автомобілі рятують життя нашим захисникам і захисницям. Тому, з перших днів повномасштабного наступу учасники ВАР об’єдналися не лише для забезпечення продовольчої безпеки, всі разом ми долучилися до збору коштів на пікапи, бо один пікап — щонайменше одне врятоване життя. Ми це добре розуміємо, і саме так дякуємо нашим військовим, тому що вони стоять на захисті держави та ризикують найважливішим, що має кожен із нас — своїм життям. Сьогодні ми відправили 20 пікапів для окремого армійського корпусу. Далі — більше", — зазначив очільник ВАР Андрій Дикун.

За його словами цими авто військові зможуть не тільки збивати повітряні цілі, а й доставляти боєприпаси, техніку та військове спорядження на фронт.

Наразі допомога аграріїв спрямована на забезпечення транспортними засобами новоствореного армійського корпусу, який готується до великого наступу. Аби пришвидшити оснащення військових аграрії допомагають не лише фінансово, але й віддають свої власні автомобілі.

«Нам також непросто, адже у багатьох із нас зруйновані господарства, поля заміновані, ферми знаходяться в окупації, техніка вкрадена, або знищена рашистами, проте аграрна галузь залишається локомотивом державної економіки в найбільш складні часи для України та для кожного фермера. Наші учасники також служать в ЗСУ, сіють поля де це можливо, забезпечують національну продовольчу безпеку, але ми розуміємо, що найважче зараз на фронті, тому маємо підтримувати наших захисників», — сказала учасниця ВАР Алла Стечишин, директорка агрофірми з Тернопільщини.

Всеукраїнська аграрна рада — об’єднує більше 1100 середніх та малих аграрних підприємств з усієї території України. До збору на пікапи протягом року приєднувалися аграрії з усіх регіонів країни незалежно від того, де саме проходили бойові дії.

Учасники ВАР вдячні кожному, хто допомагає із забезпеченням військових, адже війна — спільне горе, а Перемога — наша головна національна мета.

07.04.2023


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.