На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Підтримка Trimble у дії: відгуки українських аграріїв про безкоштовний сигнал CenterPoint® RTX

Акція Trimble, покликана підтримати українських аграріїв під час війни, триває до кінця 2022 року. Від невеликих підприємств до провідних гравців ринку — безкоштовний сервіс CenterPoint® RTX допомагає сотням господарств зберігати або й примножувати свою ефективність. За час дії акції пропозицією скористалися вже майже 2000 аграрних підприємств. Зареєструватися на безоплатне отримання сигналу коригування CenterPoint® RTX українські агровиробники можуть ще до 31 грудня 2022 року. Доступ компанія надає на 12 місяців.

Компанія Trimble засуджує російську агресію та всіляко підтримує український аграрний сектор під час війни. Будь-яке вітчизняне господарство може безкоштовно отримати річну підписку на CenterPoint® RTX. Це найточніший сервіс корекції супутникового сигналу в портфелі Trimble: без жодної базової станції він забезпечує до 2,5 см повторюваної точності.

- Високоточний навігаційний сигнал для нас — це економія ресурсів, ефективне використання техніки та ТМЦ, тому він потрібен обов’язково, — ділиться досвідом Валерій Даценко, керівник відділу точного землеробства компанії Kernel. — Як у розрізі окремого поля, так і загалом, ми намагаємося виконувати польові операції за одними й тими ж навігаційними лініями А-В, а це можливо реалізувати тільки з точністю RTK. Ми створили полібрендову мережу з базових станцій і розвинули її настільки, що вона працює в будь-якій точці нашої компанії. Проте, у сьогоднішніх реаліях ми оцінюємо ризики виникнення проблем із RTK як високі, зокрема й через проблеми зі звʼязком та електрикою.Торік ми вирішили спробувати поновити використання у значній кількості CenterPoint® RTX: його підключили на техніку, що виконувала найважливіші операції — посів та обприскування, де досліджували стабільність та повторюваність заходу на лінії А-B. Цей сервіс нам сподобався, тому що працює безперебійно та якісно. З нашої практики: зі 100% споживачів CenterPoint® RTX питання виникали, можливо, у 5% (щодо налаштування, внесення ліцензій, збої з невідомих причин тощо), у мережі RTK ми можемо мати проблеми у 40% випадків (переважно — інтернет, сумісність ПЗ тощо). Цьогоріч ми купували передплату на високоточний сигнал, але на короткий період і на машини для виконання весняних польових робіт. Коли акція Trimble почала діяти, про що дізналися від партнера — «Полетехніка», ми підключили CenterPoint® RTX і до основної техніки, і до машин, які планували для осінніх польових робіт.

Сигнал корекції CenterPoint® RTX отримує від геостаціонарного супутника, який коригує сигнали від усіх основних сузір’їв навігаційних супутників: GPS, GLONASS, Galileo та BeiDou. Крім величезної площі покриття, це означає, що ресивер на умовному тракторі постійно перебуває в зоні дії одного або й кількох супутників мережі CenterPoint® RTX. Впровадження низки новітніх рішень істотно підсилило сигнал, дозволило системі більш точно відслідковувати координати та помітно скоротило вплив перешкод на навігаційний сигнал. Похибка до 2,5 см повторюваної точності без жодної базової станції — сьогодні це реальність.

- Про акцію Trimble нам розповів офіційний дилер — компанія «Астра», — каже Марко Лабінський, заступник директора СТОВ «Нива» (Вінницька обл.). — Ми скористалися пропозицією зі серпня: дискування, посів озимих, внесення добрив обприскувачем — усе йде із CenterPoint® RTX. З 2019 року ми працюємо за сигналом RTK — це вигідно, але є питання з покриттям. Будь-яка станція RTK передає коригувальні сигнали через мобільний інтернет, а в нас є такі поля, які й три мобільні оператори не покриють. Коли втрачається коригувальний сигнал, трактор переходить на безкоштовний, де точність +/-15 см. На кілометровому гоні — це суттєва різниця, втрачається вся технологічність. CenterPoint® RTX — супутниковий сигнал, який не працює тільки тоді, коли заїжджаєш у місцевість, вкриту деревами, на відкритій місцевості працює супер. Запуск у роботу — набагато швидший. Після ввімкнення RTK потрібно 15–20 хв. на завантаження монітора, запуск модема та отримання поправки. Із CenterPoint® RTX — 3–5 секунд — і все вже працює. Для його роботи потрібен дисплей Trimble із розблокуванням, оскільки ми вже працювали з RTK, монітори були готові до роботи. Загалом цікавіше працювати із CenterPoint® RTX, ніж купувати станцію та самому її обслуговувати. Ймовірно, по завершенню акції я купуватиму підписку CenterPoint® RTX. Це реально працює! Користуйтеся!

Про сільськогосподарський підрозділ компанії Trimble
Сільськогосподарський підрозділ компанії Trimble пропонує агровиробникам комплексні рішення, за допомогою яких вирішуються складні технологічні завдання в усьому ланцюжку виробництва сільськогосподарської продукції. Ці рішення дають змогу аграріям розподіляти обмежені ресурси для виробництва безпечних, високоякісних продуктів харчування у прибутковий та екологічно стійкий спосіб. Охоплюючи всі сезони, культури, місцевості та розміри господарств, рішення Trimble можуть бути інтегровані із більшістю обладнання, незалежно від виробника. Для ухвалення більш ефективних рішень Trimble пропонує хмарні рішення, які дають змогу аграріям збирати, обмінюватися та управляти інформацією в рамках усього господарства, забезпечуючи підвищення ефективності роботи в точному сільському господарстві. Рішення Trimble охоплюють системи навігації та автоводіння, настільне і хмарне управління даними, управління з контролю норми внесення матеріалів, управління водними ресурсами, рішення для збору врожаю і сервіси супутникових корекцій. Для отримання додаткової інформації про Trimble Agriculture відвідайте сайт: zemlerobstvo.trimble.com.

Про компанію Trimble
Trimble — це компанія, що займається промисловими технологіями і перетворює світ, надаючи рішення, які дозволяють нашим клієнтам процвітати. Основні технології в галузі позиціонування, моделювання, підключення та аналізу даних з’єднують цифровий і фізичний світи для підвищення продуктивності, якості, безпеки, прозорості та стійкості. Від спеціалізованих продуктів до рішень життєвого циклу підприємства, Trimble перетворює такі галузі, як сільське господарство, будівництво, геопросторові системи і транспорт. Для отримання додаткової інформації про компанію Trimble (NASDAQ:TRMB) відвідайте сайт: www.trimble.com.

29.11.2022


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.