На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

«Байєр» запрошує українських дослідників представити нові сполуки для захисту рослин в рамках нової програми Testing4Ag

• Testing4Ag дозволяє вченим представляти компанії нові ідеї для випробувань, при цьому дослідники та установи зберігають всі права на будь-яку потенційну інтелектуальну власність.
• Нова програма використовуватиме ресурси та досвід «Байєр» у співпраці зі світовими дослідниками з метою розробки майбутніх поколінь хімічних засобів для захисту рослин.

Компанія «Байєр» оголосила про запуск Testing4Ag, нової програми, яка дозволяє вченим-дослідникам з усього світу надавати компанії «Байєр» нові хімічні речовини для тестування в надії виявити потенційно нові способи боротьби з грибковими захворюваннями, комахами-шкідниками і бур’янами. Testing4Ag є частиною партнерського підходу «Байєр» до розвитку та інновацій Open4Ag і спрямована на розробку новітнього покоління засобів захисту рослин, які безпечно і стійко задовольняють мінливі потреби виробників.

"Компанія «Байєр» є лідером в області сільськогосподарських досліджень і розробок, ми прагнемо створити майбутнє сільського господарства, пропонуючи інноваційні та стійкі рішення проблем, з якими фермери стикаються сьогодні і зіткнуться завтра", — заявив Боб Райтер, Керівник відділу досліджень і розробок підрозділу Crop Science компанії «Байєр». «Testing4Ag об’єднає перетворюючі ідеї дослідників-першопрохідців зі знаннями, експертними думками та ресурсами „Байєр“ без переходу прав на інтелектуальну власність від учасників до компанії».

Testing4Ag здійснюється в партнерстві з Halo і допоможе вченим дізнатися більше про власні з’єднання завдяки тестуванню і прозорим результатам. Представлені сполуки будуть оцінювати за допомогою сучасних біологічних випробувань проти широкого спектру патогенів рослин, видів бур’янів, комах-шкідників та нематод та/або переносників. Результати тестування будуть передані безпосередньо учасникам, які зможуть вільно використовувати їх у подальших дослідженнях. В рамках подальшого прагнення до відкритих інновацій Дослідники та їх установи збережуть всі права на потенційну інтелектуальну власність, створену в рамках програми Testing4Ag.

"Testing4Ag — амбітна програма, тому що розробка засобів захисту рослин, які допоможуть фермерам нагодувати світ в умовах зміни клімату при подальшому зниженні впливу сільського господарства на навколишнє середовище, вже є амбітною метою, — прокоментував Рейчел Рама, керівник відділу малих молекул підрозділу Crop Science компанії «Байєр». «Окремі дослідники, університети, навіть невеликі стартапи можуть допомогти доповнити наше розуміння рішень найбільш важливих проблем, що стоять перед сільським господарством в даний час. Ми запрошуємо їх взяти участь у Testing4Ag».

Щоб дізнатися більше про Testing4Ag або подати матеріал на розгляд, відвідайте www.Testing4Ag.com. Матеріали повинні бути отримані до 31 Березня 2022 року, щоб бути прийнятими до розгляду.

Про «Байєр»
«Байєр» — це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров’я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.

У 2020 фінансовому році група компаній «Байєр» налічувала близько 100 тис. працівників, а обсяг продажів становив 41,4 млрд євро. Витрати на дослідження та розробки — 4,9 млрд євро.

Про «Байєр» в Україні
«Байєр» в Україні є частиною глобального концерну «Байєр АГ» (Bayer AG) зі штаб-квартирою в Леверкузені (Німеччина).

В Україні компанія «Байєр» розпочала роботу з 1992 року. Близько 750 професійних співробітників працюють для того, щоб представити інноваційні продукти та знання про них для українських споживачів. «Байєр» в Україні представлений на сьогодні такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів, аграрний підрозділ.

21.01.2022


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.