Новий ORGANIC-продукт от «Щедро»

ТМ «Щедро» розширює лінійку органічної продукції, щоб українські покупці для своєї родини обирали більше натуральних високоякісних продуктів.

ТМ «Щедро» входить до списку найбільш популярних українських торгових марок завдяки інноваційному підходу та орієнтації на якість і натуральність у випуску продукції. Органічна історія торгової марки почалася із запуску першого в Україні органічного майонезу «Провансаль ORGANIC». Цього року компанія продовжує розширення лінійки і пропонує органічний кетчуп, натуральність якого підтверджена європейським сертифікатом «Євролист».

Новий кетчуп «Томатний ORGANIC» сертифіковано відповідно до Європейської системи органічної сертифікації і у процесі його виробництва контролюється кожен етап — від чистоти ґрунту і натуральності добрив для томатів — до всіх компонентів готового кетчупу. Таким чином, кетчуп виготовлений із органічних томатів, які вирощені без пестицидів, гормонів росту та інших шкідливих речовин. Органічна технологія виробництва зберігає у кетчупі усі корисні речовини свіжих помідорів. Такий кетчуп містить цінний для організму антиоксидант — лікопін. ТМ «Щедро» звертає увагу покупців і на те, що у кетчупі «Томатний ORGANIC» відсутній поширений алерген глютен (клейковина). Органічний кетчуп ТМ «Щедро» представлено у новій сучасній упаковці, яка забезпечує максимум зручності у його використанні та зберіганні.

"Незважаючи на загальне зниження купівельної спроможності, у виборі продуктів харчування для своєї родини споживачі віддають перевагу натуральним продуктам. Успішний запуск органічної продукції у нашій лінійці майонезів це підтверджує. Тому ТМ «Щедро», як лідер і новатор соусного ринку, продовжує інвестувати у ринок органічного харчування.

У комунікації зі споживачем ми роз’яснюємо унікальність органічної продукції, щоб покупець розумів раціональне обґрунтування її вартості. Звертаємо увагу й на те, що новий органічний кетчуп ТМ «Щедро» більш доступний за ціною у порівнянні із імпортними аналогами" — повідомляє Ольга Півікова, директор Департаменту маркетингу Торгового дому «Щедро».

Торгова марка «Щедро» зареєстрована у 2005 році, сьогодні займає лідируючі позиції на українському масложировому ринку у сегменті маргаринів, майонезів, соусів та гірчиці.
Вся продукція ТМ «Щедро» виготовляється на ведучих комбінатах із багаторічним досвідом виробництва та сучасним обладнанням: Харківський та Львівський жиркомбінати (ХЖК та ЛЖК), а також Запорізькому оліяжиркомбінаті (ЗМЖК).
До продуктового портфелю ТМ «Щедро» входять: майонези на натуральних яєчних жовтках та відбірній соняшниковій олії, кетчупи із цільномеленими спеціями, соуси за оригінальними рецептурами та з цільними шматочками овочів, гірчиця з цільномелених гірчичних зернят, маргарини на основі рослинної олії власного виробництва та соняшникова олія.

21.08.2014