На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

EFSE надав Агропросперіс Банку новий кредит 5 млн євро для підтримки українських фермерів

Європейський фонд для Південно-Східної Європи (EFSE) в рамках ініціативи Європейського союзу EU4Business надав Агропросперіс Банку кредит у гривні в еквіваленті 5 мільйонів євро для фінансування сільськогосподарських підприємств. Дана угода — це своєчасна відповідь на потужний попит на кредити в умовах високого аграрного сезону. Отриманий кредит ще більше зміцнить здатність банку надавати необхідні гривневі кредити сільськогосподарським виробникам, які роблять важливий внесок у продовольчу безпеку, зайнятість та економічну стабільність.
Це вже другий кредит Банку від EFSE в рамках партнерства, яке розпочалося у січні 2019 року і в результаті якого вже було видано кредитів малим та середнім фермерам на суму еквівалентну 10,8 млн євро. Агропросперіс Банк має агроекспертизу, що є унікальною на ринку, та є добре підготовленим, щоб допомагати клієнтам у протистоянні економічним наслідкам кризи COVID-19, забезпечуючи довгострокове фінансування з гнучкими графіками погашення.
Голова правління Агропросперіс Банку Сергій Щепанський прокоментував: «Ми високо цінуємо глибоку відданість EFSE підтримці малих та середніх підприємств та раді співпрацювати з ними для забезпечення українських фермерів необхідним фінансуванням. В умовах пандемії та карантинних обмежень сільгоспвиробникам доводиться долати значно більше труднощів задля забезпечення національної та світової продовольчої безпеки, і проблема достатнього та своєчасного фінансування стоїть для них ще більш гостро».
Голова Ради директорів EFSE Крістоф Тіскенс заявив: «Агропросперіс Банк вже довів свою тверду відданість допомозі EFSE у розширенні фінансування українських фермерів, які мають обмежений доступ до банківського кредитування. І особливо зараз — в час, коли невеликі підприємства найбільше залежать від стабільного фінансування, що допоможе їм пройти ці складні часи, — EFSE з гордістю підтверджує партнерство з цим впливовим Банком».
Про Агропросперіс Банк
Агропросперіс Банк — банк із 100% іноземним капіталом, що належить інвестиційному фонду NAP II під управлінням NCH Capital Inc. (США). Інвестори фонду — відомі міжнародні установи США та Європи, зокрема Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР). Агропросперіс Банк — спеціалізований банк, який фокусується на кредитуванні малих та середніх агровиробників. АП Банк був першим в Україні банком, який почав фінансувати під аграрні розписки та значно спростив доступ до грошових ресурсів фермерам, які не мають достатньо застави і тому обмежені в можливості залучення банківського фінансування.

Читайте также: ЩЕПАНСЬКИЙ СЕРГІЙ: МАЄМО СИЛЬНУ АГРОЕКСПЕРТИЗУ ТА ДОБРЕ РОЗУМІЄМО ПОТРЕБИ ФЕРМЕРІВ

Про EFSE
Європейський фонд для
Південно-Східної Європи (European Fund for Southeast Europe (EFSE) — інвестиційний фонд, заснований Німецьким банком розвитку KfW за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини та Європейської Комісії. Діяльність EFSE спрямована на сприяння економічному розвитку та процвітанню країн Південно-Східної Європи шляхом допомоги місцевим фінансовим секторам у зміцненні їхньої спроможності забезпечити стале фінансування ключових секторів місцевих економік. До інвесторів фонду також входять Міжнародна фінансова корпорація, Європейський банк реконструкції та розвитку, Європейський інвестиційний банк та національні інституції розвитку країн Західної та Південно-Східної Європи.

18.06.2020


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.