На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Індексне страхування врожаю від Агропросперіс Банку, ARX та Аон Україна

Провідний банк з кредитування сільгоспвиробників Агропросперіс Банк спільно з лідером в агрострахуванні компанією ARX (АТ «СК „АРКС“) та найбільшим страховим посередником в Україні компанією „Аон Україна“ запровадили спільну програму індексного страхування врожайності для малого та середнього агробізнесу.

Страховий продукт є максимально простим та адаптованим під потреби саме невеликих агровиробників, які є основними клієнтами банку, оскільки не потребує виїзду в поле для оцінки посівів та надання додаткових документів.

За словами голови правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського, банк протягом 5 років фінансує в основному малі та середні агропідприємства, тому повністю розуміє специфіку їхньої діяльності та завжди пропонує своїм позичальникам продукти, найбільш адаптовані до їхнього бізнесу і поточної ситуації. „Сьогодні, після майже безсніжної зими та сухої весни, коли полям не вистачає вологи, а також в умовах карантину та експортно-імпортних обмежень, ми маємо підтримати наших клієнтів і захистити їх від ризику неврожаю за допомогою зручного та ефективного інструменту“, — поділився Сергій Щепанський.

В свою чергу, генеральний директор компанії „Аон Україна“ Олексій Грінченко зазначив, що компанія „Аон“ рада співпрацювати із Агропросперіс Банк та СК „ARX“ у створенні нового страхового продукту. Він також додав: „Ми із великим задоволенням готові використовувати свій міжнародний досвід для реалізації успішних новітніх та конкурентоспроможних рішень для захисту українських компаній та мінімізації агроризиків“. Генеральний директор відзначив великий досвід „Аон Україна“ у страхуванні ризиків сільського господарства: як класичних ризиків, так і параметричного страхування. Компанія є однією з перших в Україні, що почала реалізовувати рішення з індексного страхування для підприємств сільського господарства, і наразі сільськогосподарське страхування є одним з її найпріоритетніших завдань. Олексій Грінченко додав, що „Аон“ бачить великий потенціал у використанні параметричних рішень, оскільки продукт є досить простим та зрозумілим і передбачає швидке отримання відшкодування у разі втрати.

Голова Правління СК „ARX“ Андрій Перетяжко відзначив: Саме завдяки спільним зусиллям професійних учасників ринку, в першу чергу страхових компаній, брокерів та банків нам вдасться змінити стереотипи українських агровиробників та нівелювати недовіру до агрострахування, накопичену за багато років. Разом з такими партнерами, як Аон Україна та Агропросперіс Банк, ми доклали всіх зусиль, щоб продукт був максимально простим та зрозумілим для агровиробника. Клієнти зможуть оформити поліс агрострахування в відділенні Агропросперіс Банку, в тому числі, при отриманні фінансування. Варто зауважити, що процес врегулювання можливих збитків є максимально спрощеним та швидким. Ми турбуємось про наших клієнтів та більшість процесів перевели в онлайн».

Про Агропросперіс Банк:
Агропросперіс Банк — банк із 100% іноземним капіталом, що належить інвестиційному фонду NAP II під управлінням NCH Capital Inc. (США). Інвестори фонду — відомі міжнародні установи США та Європи, зокрема Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР). Агропросперіс Банк — спеціалізований банк, який фокусується на кредитуванні малих та середніх агровиробників. АП Банк був першим в Україні банком, який почав фінансувати під аграрні розписки та значно спростив доступ до грошових ресурсів фермерам, які не мають достатньо застави і тому обмежені в можливості залучення банківського фінансування.

Про Аон:
Aon plc (NYSE: AON) — провідна компанія в області ризик-менеджменту, брокерських послуг зі страхування та перестрахування, консалтингу у галузі управління персоналом. Aон розробляє ідеї на основі даних експертів, зменшуючи ризики наших клієнтів і допомагаючи їм бути максимально ефективними у веденні бізнесу. Компанія нараховує приблизно 500 офісів, де працює більше 50 000 професіоналів у 120 країнах світу.

Компанія Aon в Україні має понад 25 років досвіду роботи на українському ринку. Aон є найбільшим страховим та перестраховим посередником в Україні, який представлений в 3 містах країни — Києві, Львові та Одесі. Компанія надає послуги понад 400 клієнтам в Україні.

Про ARX:
Страхова компанія ARX — абсолютний лідер страхового ринку України згідно даних Нацкомфіну у 2019 році. 25 років компанія успішно працює на ринку України, 11 з яких — під брендом АХА Страхування.

З 2019 року ARX — частина міжнародного страхового холдінгу Fairfax Financial Holdings, працюючого у 40 країнах світу. Кількість договорів ARX в 2019 році склало 1, 9 млн. У компанії 70 офісів в різних містах України, партнерська мережа з 360 СТО, більш 1530 страхових агентів. В середньому в день компанія виплачує клієнтам 4 млн грн.

13.05.2020


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.