На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Інформація про рішення АМКУ. 23.12.2019

Надано дозвіл компанії «Techinservice Limited» (м. Уельс, Велика Британія) на придбання акцій компанії «Karpaty Chemical B.V.» (м. Гелдермалсен, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Dragon Capital Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на опосередковане придбання активів у вигляді комплексу нежитлових (офісних) приміщень, які належать акціонерному товариству «Альфа-Банк» (м. Київ, Україна).

Надано дозвіл ТОВ «Системойлінженерінг» (м. Київ) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Астроінвест-Україна» (м. Зіньків, Полтавської області), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Оштрафовано ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна» на 263 068 грн. та на ТОВ «ФРА-М» на 263 068 грн. за порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 1 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються встановлення цін на лікарські засоби групи GSK, що реалізуються через процедури державних закупівель.

Оштрафовано ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна» на 4 552 166 грн., (а саме: 2 825 124 грн., 315 925 грн., 14 060 грн., 1 397 057 грн. відповідно, за вчинення чотирьох порушень законодавства про захист економічної конкуренції), ТОВ «БаДМ» на 2 825 124 грн., ТОВ «Вента. ЛТД» на 14 060 грн., ТОВ «Оптіма-Фарм» на 315 925 грн., ПрАТ «Альба Україна» на 339 999 грн. за вчинення порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 1 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються встановлення цін на лікарські засоби групи GSK, що реалізуються через процедури державних закупівель.

Оштрафовано ТОВ "Науково-виробниче підприємство «Ріст» на 27 536 410 грн., (а саме: 4 955 927 грн., 3 056 877 грн., 13 191 833 грн., 6 331 772 грн. відповідно, за вчинення чотирьох порушень законодавства про захист економічної конкуренції) та ПАТ «Юнікон» на 27 536 410 грн., (а саме: 4 955 927 грн., 3 056 877 грн., 13 191 833 грн., 6 331 772 грн. відповідно, за вчинення чотирьох порушень законодавства про захист економічної конкуренції), передбачені пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю запасних частин до пасажирських вагонів.

Оштрафовано ТОВ «Торговий дім „БМЗ“ на 5 197 080 грн. та на ТОВ »Науково-виробниче підприємство «ПРОМТЕХЦЕНТР» на 587 653 грн. за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

Надано рекомендації ТОВ «Еко-сфера» (м. Калинівка, Вінницька обл.) за результатами дослідження щодо наявності/відсутності в діях суб’єктів господарювання, зокрема, виробників соків ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ТОВ «Сандора» (с. Миколаївське, Миколаївська обл.) за результатами дослідження щодо наявності/відсутності в діях суб’єктів господарювання, зокрема, виробників соків ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації іноземному підприємству «Кока-кола беверіджиз Україна лімітед» (смт Велика Димерка, Київська обл.) за результатами дослідження щодо наявності/відсутності в діях суб’єктів господарювання, зокрема, виробників соків ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ТОВ «Перлина запоріжжя» (м. Токмак, Запорізька обл.) за результатами дослідження щодо наявності/відсутності в діях суб’єктів господарювання, зокрема, виробників соків ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ПрАТ «Ерлан» (м. Підгородне, Дніпропетровська обл.) за результатами дослідження щодо наявності/відсутності в діях суб’єктів господарювання, зокрема, виробників соків ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ТОВ «Галіція-трейд» (м. Городок, Львівська обл.) за результатами дослідження щодо наявності/відсутності в діях суб’єктів господарювання, зокрема, виробників соків ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ПрАТ «Одесавинпром» (м. Одеса) у справі про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації АТ «Коблево» (Миколаївська обл., с. Коблево) у справі про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ТОВ "Спільне Підприємство «АКВАВІНТЕКС» (смт Великодолинське, Одеська обл.) у справі про порушення законодавства про захист
від недобросовісної конкуренції.

Надано рекомендації ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» у дослідженні щодо наявності в діях операторів мобільного зв’язку ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції під час рекламування власних телекомунікаційних послуг із застосуванням стандартів 4G, 4G®5G, 4,5Gщодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомог, яка буде надана Черкаською міською радою у формі загальної ставки земельного податку та пільги зі сплати земельного податку органам державної влади та органам місцевого самоврядування, органам прокуратури й судовим органам, військовим формуванням, утвореним відповідно до законів України, Збройним силам України та Державній прикордонній службі України, що повністю утримуються коштом державного або місцевого бюджетів.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України державному підприємству "Луцький ремонтний завод «Мотор» щодо фіскальних заходів для розвитку авіаційної галузі.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України публічному акціонерному товариству «МОТОР СІЧ» щодо фіскальних заходів для розвитку авіаційної галузі.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу щодо надання Міністерством інфраструктури України державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, яке буде залучене державним підприємством «Адміністрація морських портів України» для здійснення комплексу заходів із реконструкції гідротехнічних споруд причалів №№ 14 - 17 Чорноморської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Визнано таким, що виконано рішення Антимонопольного комітету України від 25 липня 2019 року № 525-р Київською міською державною адміністрацією.

Визнано такими, що виконані рекомендації Антимонопольного комітету України ТОВ «НВП Украгрокомплекс» від 11.04.2019 14-рк; ПрАТ «Житомирський маслозавод» від 11.04.2019 № 15-рк; ТОВ "Компанія «Харківнатурпродукт» від 11.04.2019 № 17-рк; ПАТ «Львівський жирокомбінат» від 11.04.2019 № 18-рк; ТОВ «Фабрика бакалейних продуктів» від 11.04.2019 № 19-рк; ПрАТ «Ерлан» від 11.04.2019 № 20-рк; ПП «Агроекологія» від 11.04.2019 № 21-рк; ТОВ «Атлантіс» від 11.04.2019 № 23-рк; ТОВ «ТД Імперія РА» від 16.10.2018 № 11-рк; ТОВ «Юнілайф.ПВ» від 16.10.2018 № 12-рк; ФОП Дячишин І.М. від 16.10.2018 № 13-рк; ФОП Манік І.Г. від 16.10.2018 № 14-рк про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Визнано такими, що виконані рекомендації Антимонопольного комітету України ТОВ «лайфселл» від 4 липня 2019 року № 49-рк про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Визнано такими, що виконані рекомендації Антимонопольного комітету України ПрАТ «Київстар» від 4 липня 2019 року № 47-рк про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Визнано такими, що виконані рекомендації Антимонопольного комітету України ПрАТ «ВФ Україна» від 4 липня 2019 року № 48-рк про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції; № 50-рк вжиття заходів, спрямованих на недопущення вчинення порушень законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Затверджено Тематичний план виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на 2020 рік для виконання Центром комплексних досліджень з питань антимонопольної політики та про внесення змін до Перспективного плану щодо тематики 04–20.

26.12.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.