На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

«Агропросперіс» розвиває дистрибуцію засобів захисту рослин

Група компаній «Агропросперіс» надає фермерам України повний комплекс товарів та послуг для виробництва агропродукції експортної якості. Зокрема, «Агропросперіс» вже п’ятий рік постачає агровиробникам насіння, мінеральні добрива та засоби захисту рослин від провідних світових виробників. У 2019 році «Агропросперіс» продовжує розвивати дистрибуційний бізнес, представляючи на ринку України лінійку ексклюзивних засобів захисту рослин, завезену за програмою прямого імпорту для потреб власних агрокомпаній, а також для реалізації національним агровиробникам.
На даний момент українським агровиробникам пропонуються гербіциди, фунгіциди, інсектициди та десиканти. Нові препарати виробляються на сучасних високотехнологічних потужностях одного з провідних заводів світу, проходять ретельний контроль якості, поставляються в сучасному фасуванні та надійно захищені від підробок. Вони малотоксичні та безпечні для довкілля за умови дотримання інструкції із застосування.
Ці засоби захисту рослин успішно пройшли експериментальне використання на полях 50 агровиробничих компаній Групи «Агропросперіс» (Агропросперіс-заводів, АПЗ) і з 2018 року їх впроваджено до агротехнології Групи, що веде промислове виробництво агропродукції на 400 тис га в 13 регіонах України.

Препарати призначені для використання на основних експортних культурах та ефективно захищають їх від широкого спектру шкодочинних об’єктів. За висновками агрономів АПЗ, ЗЗР повністю відповідають заявленим характеристикам та їх застосування є економічно обґрунтованим.
«Агропросперіс» готовий ділитися успішними напрацюваннями з малими і середніми фермерами і планує розширювати асортимент продукції новими найменуваннями, ключовою особливістю яких є справедливе співвідношення ціни та якості.
«Агропросперіс» працює за принципом «Для інших, як для себе!» та відкриває доступ на світові ринки агропродукції фермерам і агропідприємствам України. Група компаній розвиває ланцюг доданої вартості з лану до столу через фінансування в «Агропросперіс Банку», постачання високоякісних виробничих матеріалів, закупівлю готової продукції та її прямий експорт, пропозицію ІТ-інструментів власної розробки, а також участь у проекті АП Франшиза — стабільному та прибутковому агробізнесі під ключ.

Про Групу компаній «Агропросперіс»
• Фінансує виробництво і експорт понад 3 млн т агропродукції на рік в Україні з 2007 р.
• Поставляє національним агровиробникам весь комплекс товарів і послуг для виходу на світові ринки.
• Інвестор — група фондів під управлінням NCH Capital (США).

15.05.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.