На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Банк Львів» - перший партнер програми ЄБРР «Жінки у бізнесі» в Україні

"Банк Львів" — перший банк у країні, який приєднався до ініціативи «Жінки у бізнесі», що має допомогти жінкам-підприємцям у Західній Україні. ЄБРР надає «Банку Львів» пакет фінансування в розмірі до 5,3 млн євро для кредитування компаній під керівництвом жінок і підтримки торгівлі.
Цей пакет складатиметься з 4-річного кредиту в розмірі до 4,3 млн євро, що буде наданий у місцевій валюті для подальшого кредитування мікро-, малих і середніх підприємств під керівництвом жінок. Даний проект сприятиме розвитку жіночого підприємництва та участі у бізнесі шляхом надання доступу до фінансування, експертних знань і технічних консультацій.
«Банк Львів» є першою фінансовою установою в Україні, що приєдналася до програми «Жінки у бізнесі», яку фінансують ЄБРР, ЄС через ініціативу «ЕU4Business», Швеція, Фонд ЄБРР країн з перехідною економікою та Фонд ЄБРР сприяння малому бізнесу.
Програма «Жінки у бізнесі» передбачає надання консультаційних послуг, менторинг та довгостроковий коучинг з метою надання жінкам-підприємцям знань і впевненості для наступних кроків. Вона також включає у себе технічну допомогу, що надається фінансовим установам з метою покращення обслуговування компаній під керівництвом жінок.
Другою складовою пакету фінансування ЄБРР буде відкриття для «Банку Львів» ліміту в розмірі 1 млн євро за Програмою ЄБРР зі сприяння розвитку торгівлі (ПСРТ) з метою стимулювання міжнародної та регіональної торгівлі.
Програма «Жінки у бізнесі», реалізація якої розпочалася у 2014 р., наразі діє у 18 країнах і вже понад 50 тис. жінок-підприємців отримали доступ до фінансування та консультацій для свого бізнесу. Обсяг кредитів, наданих за цією програмою компаніям під керівництвом жінок, наближається до 500 млн євро.
Метою Програми ЄБРР зі сприяння розвитку торгівлі є підтримка міжнародної торгівлі у країнах операцій Банку. У рамках цієї програми ЄБРР надає гарантії міжнародним підтверджуючим банкам, беручи на себе політичні та комерційні платіжні ризики за міжнародними торговельними операціями, що здійснюються через банки у країнах операцій. Лише у 2018 році у рамках ПСРТ ЄБРР було підтримано 1740 експортно-імпортних операцій загальним обсягом майже 1,9 млрд євро.
ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні в 1993 році Банк узяв на себе сукупні зобов’язання щодо надання майже 13,1 млрд євро в рамках 418 проектів.

23.04.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.