На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

У Скадовську відбувся «Податковий день району»

Сьогодні, для представників органів місцевого самоврядування та підприємницької бізнес-спільноти, на базі Скадовської державної податкової інспекції Херсонського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, відбулася інформаційно — просвітницька акція «Податковий день району».
День видався насиченим різними заходами і розпочався із засідання «круглого столу» за участю начальника Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, провідних фахівців фіскальної служби області та голів місцевих територіальних громад. Керівник відомства проаналізував внесок платників податків Скадовського району, та повідомив, що торік платники податків спрямували до зведеного бюджету 98,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Минулорічний показник перевищив надходження 2017 року на 16,1 млн. грн. або майже на 20 відсотків. Із загальної суми зібраного ПДФО місцеві бюджети Скадовщини отримали 73,7 млн. гривень. І це також на 12,1 млн. грн. більше, ніж торік.
Під час зустрічі сторони проаналізували реальний стан фінансової спроможності громад, обговорили проблеми та перспективи розширення податкової бази місцевих бюджетів, а головне окреслили шляхи збільшення податкових надходжень. На слайдовій презентації фіскали продемонстрували присутнім додаткові надходження плати за землю за рахунок офіційного оформлення та легалізації земельних ділянок на територіях громад. Не залишились без коментарів і запроваджені з 01.01.2019 нововведення в адмініструванні туристичного збору, зокрема, щодо ставок оподаткування та податкових агентів.
Жваве обговорення викликало упорядкування нормативної грошової оцінки земель, яка суттєво впливає на рішення органів місцевого самоврядування під час визначення ставок по платі за землю.
Також розглядалися питання залучення платників до сплати податку на нерухоме майно, туристичного збору, плати за землю, легалізації доходів та трудової зайнятості під час проведення курортного сезону — 2019.
Не менш цікавим та насиченим актуальними питаннями став семінар для приватних підприємців і юридичних осіб Скадовщини. Лектори прокоментували проблемні аспекти ведення фінансово — господарської діяльності, легалізації найманої праці, сплати ЄСВ та інших питань. На прикладах порушень фіскали застерегли бізнесменів від можливих стосунків із підприємствами, які використовують схеми аутстафінгу, вдаються до сумнівних фінансово-господарських операцій, винаходять схеми для незаконного власного збагачення шляхом розкрадання коштів громад та держави.
Учасники всіх заходів отримали індивідуальні консультації, багато корисної інформації, тематичні інформаційні листівки та кишенькові календарі «Деклараційна кампанія — 2019», а також презентаційні матеріали від представника журналу «Вісник. Офіційно про податки».

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

23.02.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.