На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Компанія BASF виконала близько 50% із запланованих робіт з реставрації у Шарівці

2018 року BASF розпочала реставрацію двох об’єктів Шарівського архітектурного комплексу на Харківщині. Зараз відновлювальні роботи будуть законсервовані на зиму і продовжаться навесні.
2018 року у рамках проекту «Відроджуй з Архітект™» розпочалася реставрація Шарівського палацо-паркового комплексу на Харківщині — історичної пам’ятки української архітектури XIX ст. Реставратори у Шарівці працюють над відновленням двох об’єктів комплексу — оранжерей та будинку варти.
Ініціатором проекту виступила компанія BASF, зокрема її підрозділ аграрних рішень. Реставрація Шарівського маєтку стала можливою завдяки українським аграріям. З кожного придбаного ними літру морфорегулятора-фунгіциду Архітект™ на реставрацію надходить 25 грн. До проекту «Відроджуй з Архітект™» долучилися громадська організація, обласна влада та, звичайно, працівники BASF.
Цього сезону реставратори провели близько 50% із запланованих робіт, а саме — розробили проектну документацію, здійснили аналіз стану оранжерей і будинку варти, зібрали оцінки експертів, розпочали покрівельні роботи.
Спеціалісти зазначили, що без труднощів у реставрації не обійшлося. Щоб проаналізувати стан будівель та визначити план робіт реставратори мали зняти всі пізніші будівельні нашарування, у т.ч. радянських часів (нову штукатурку, латки крівлі тощо). За вимогами до реставрації пам’яток, всі заміни мають бути з таких самих матеріалів, і максимально відтворювати оригінал.
"Проект «Відроджуй з Архітект™» постав не лише як проект соціальної відповідальності компанії. Ми прагнемо нагадати про великого новатора і мецената Леопольда Кьоніґа, його принципи ведення бізнесу, які міняли Україну на краще. І ми вдячні за підтримку українським аграріям та нашим партнерам. Ми будемо раді, якщо відновлення Шарівки розвиватиме туристичну галузь, надихатиме українців на суспільні зміни і відповідальне ставлення до оточуючого середовища", — коментує Тіберіу Діма, керівник підрозділу BASF Agrocultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу.
«Я захоплююсь компанією BASF і тим, що вона робить не тільки для українських полів. На жаль, сьогодні зовсім небагато організацій, які б з такою відповідальністю ставилися до справи. Мені було приємно долучитися до проекту, зробити особистий вклад у його розвиток. Сподіваюся, що компанія на цьому не зупиниться, а навпаки, продовжуватиме і покаже приклад іншим, як дбати про сільськогосподарські культури, довкілля і архітектурні пам’ятки», — розповів Володимир Макрушин, головний агроном господарства «Промінь» на Харківщині.

Про концерн BASF
У BASF ми створюємо хімію для сталого майбутнього. Ми поєднуємо економічний успіх із захистом навколишнього середовища та соціальною відповідальністю. Понад 115 000 співробітників групи BASF працюють над успіхом наших клієнтів майже у всіх секторах та майже у всіх країнах світу. Наш портфель складається з чотирьох сегментів: хімічних речовин, продуктів технологічності, функціональних матеріалів та їх рішень, а також сільськогосподарських рішень. У 2017 році BASF згенерував продажі у понад 60 млрд. євро. Акції BASF торгуються на фондових біржах у Франкфурті (BAS), Лондоні (BFA) та Цюріху (BAS).

Про підрозділ BASF Agriculture Solutions
В умовах стрімкого зростання кількості населення світ все більше залежить від того, наскільки ми здатні забезпечити сталий розвиток сільського господарства і надійний захист довкілля. З метою задоволення цих потреб Підрозділ засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF тісно взаємодіє з аграріями, фахівцями у сфері сільського господарства, експертами з контролю шкідників та іншими галузевими спеціалістами. Спираючись на цю співпрацю, компанія BASF здійснює науково-дослідницьку роботу на системній основі, розвиває інноваційний портфель продуктів та послуг і разом з командами експертів у лабораторіях і на полях допомагає аграріям успішно вести бізнес. У 2017 році обсяг продажів Підрозділу засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF склав понад 5,7 млрд євро.

05.01.2019


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.