На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Зерно на Ічнянському елеваторі «РОСТОК-ХОЛДИНГ» повторно заблоковане

16 листопада Харківський районний суд Харківської області (розташований в смт Покотилівка) задовольнив нове клопотання прокурора місцевої прокуратури та повторно наклав арешт на частину майна групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ», хоча за тиждень до цього Харківський апеляційний суд дозволив господарствам групи відновити збір врожаю та відвантаження зерна.

Арешт накладено, зокрема, на частину сільськогосподарських культур, які знаходяться на зберіганні у Ічнянському елеваторі (ТОВ «Комбікормник»): кукурудза — 14,6 тис. тонн, соя — 2,0 тис. тонн, пшениця — 0,8 тис. тонн.

Адвокати групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» вважають рішення суду несправедливим, адже компанія надала достатньо доказів для спростування позиції прокурора.

«Всі присутні на суді журналісти та працівники підприємств компанії, які приїхали з Сумської та Чернігівської областей, а також з міста Києва, мали можливість переконатися, наскільки необґрунтованим було клопотання прокурора. Надані представниками компанії докази спростовують усі його доводи. Я переконаний, що в даному випадку прокуратура є інструментом у руках певних осіб, які незаконно вимагають від власників підприємств передати майно та кошти, які їм не належать», — коментує ситуацію адвокат групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Сергій Василишин.

Керівництво компанії переконане: затяжними судами господарства групи намагаються позбавити можливості реалізувати продукцію та фінансово «знекровити», і таким чином довести холдинг до банкрутства. Юристи зазначають, що це стандартна схема, за якою зазвичай діють рейдери.

«На момент збору врожаю відбувається продаж збіжжя та виплата всіх зобов’язань. На сьогоднішній день компанія опинилася в ситуації, коли не може здійснювати виплати. Причина: наше майно арештоване, ми не можемо продавати зерно. Відповідно у нас наступає час дефолту. Ми не хочемо цього дефолту, ми цінуємо відносини з кредиторами, ми бажаємо розвиватися і бажаємо гасити свої зобов’язання. Однозначно: те, що відбувається — це добре продумана, чітка схема рейдерства», — заявляє директор з юридичних питань групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Андрій Шваб.

Юристи та адвокати групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» мають намір продовжувати боротьбу, в тому числі в судах вищої інстанції.

«Ми будемо оскаржувати дії правоохоронних органів, судді, прокурора та інших учасників цього процесу. Будемо звертатися до таких інстанцій як Вища рада правосуддя, Національного антикорупційного бюро та низки інших органів», — додає директор з юридичних питань групи «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Андрій Шваб.

Довідка: «РОСТОК-ХОЛДИНГ» — вертикально-інтегрована агропромислова група, що спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових культур, а також виробництві та продажу молока. Під контролем групи близько 60 тис. га. До групи також належать 5 тваринницьких ферм, 3 елеваторні комплекси та ряд торгових компаній.

прес-служба компанії

19.11.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.