На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Контроль за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» начальника відділу ліцензування роздрібної торгівліалкогольними напоями та тютюновими виробами,контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції,алкогольних напоїв та тютюнових виробівуправління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарівГоловного управління ДФС у Дніпропетровській областіАндрія Первогона тему: «Контроль за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів»
Питання 1. Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи змінились мінімально оптово-роздрібні ціна на алкогольні напої?
Відповідь. Добрий день. Відповідно до Постанови КМУ від 05 вересня 2018 року №748 «Про внесення змін до Постанови від 30.10.2008 №957», яка вступила в дію 02.10.2018 встановлено новий розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв. Так, одна пляшка горілки об’ємом 0,5л. міцністю 40% алк. повинна коштувати в роздрібній мережі не нижче 89,4 грн.
Питання 2. У мене таке питання: чи дійсно заборонено реалізовувати у м. Дніпро алкогольні напої після 22.00 годин?
Відповідь. Так. Закон України від 22 березня 2018 року № 2376-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових».
Так, рішенням Дніпровської міської ради від 23 травня 2018 року №41/32 встановлена заборона продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території м. Дніпра з 22.00 до 07.00 год. щодня, у тому числі у вихідні дні та на свята.
Питання 3. Яка відповідальність за реалізацію алкогольних напоїв у заборонений час доби?
Відповідь. Відповідно до ст. 17 ЗУ від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (із змінами та доповненнями) до суб’єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу у розмірі 6800 гривень.
Питання 4. Хочу запитати. Чому на сигарах та сигаріллах з’явились марки акцизного податку з новим дизайном?
Відповідь. Відповідно до постанови КМУ від 04 квітня 2018 року № 257 «Деякі питання маркування тютюнових виробів» затверджено та з 01.07.18 запроваджено нові зразки марок акцизного податку для тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва (крім сигарет з фільтром та без фільтра, цигарок).

30.10.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.