На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

В Одесі відбулася урочиста подія – церемонія нагородження кращих із кращих

За результатами конкурсу «Сумлінні платники податків — 2017» на регіональному рівні Одеською обласною Рейтинговою комісією було визначено 38 переможців, серед них — 9 великих платників податків, які обслуговуються в Одеському управлінні Офісу ВПП ДФС. Саме сьогодні відбулася церемонія нагородження тих, хто своєю повсякденною кропіткою працею та стараннями досяг найкращих результатів в різних сферах економіки та суспільного життя.
З вітальним словом та побажаннями звернулася до присутніх Вікторія Талпа — очільник Одеського управління Офісу ВПП ДФС. Вона зазначила, що сьогодні ми вітаємо переможців, лідерів, які працюють чесно, прозоро та забезпечують максимальні надходження до Державного бюджету.
Переможцями рейтингу від Одеського управління стали:
В галузі будівництва: ТОВ «СТІКОН»
В галузі промисловості: ПАТ «ОДЕСАКАБЕЛЬ», ТОВ «ПТК ШАБО», ПРАТ «ОДЕСЬКИЙ КОНЬЯЧНИЙ ЗАВОД»
У сфері транспорту та зв’язку, складське господарство та допоміжна діяльнісь: ОДЕСЬКИЙ ПОРТ, ДП "МТП «ЮЖНИЙ»
У сфері послуг: ДП «Контейнерний термінал Одеси», ТОВ «БРУКЛІН-КИЇВ» та ПРАТ «УКРЕЛЕВАТОРПРОМ» яке навіть вийшло в другийо тур Всеукраїнського конкурсу.
Крім того, Вікторія Талпа підкреслила, що завдяки великим платникам податків до Зведеного бюджету вже в 2018 році надійшло майже 7 млрд.грн., що на 0,5 млрд.грн. бльше ніж за відповідний період 2017 року і це майже 50% всіх надходжень від Одеської області в бюджет країни.
Своєю працею, переможці конкурсу демонструють згуртованість, майстерність, характер, досягають відмінних результатів, являються найбільшими, честними и порядними платниками податків в регіоні. Саме такі — стають переможцями Всеукраїнських і Всенародних конкурсів.
Підводячи підсумки, з впевненістю можна сказати, що місію та завдання проекту виконано, завдяки таким заходам, роль та авторитет платника податків в житті країни посилюється, адже ми поважаємо тих, хто будує майбутнє нашої держави. Успішна співпраця з бізнесом задля розквіту України — це не казкова мрія — це цілковита реальність, яку має побачити кожен. Тому в суспільстві необхідно підвищувати статус тих, для кого податкові зобовязання є не лише фінансовим боргом перед державою, а справою честі.

Одеське управління Офісу ВПП ДФС

13.10.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.