На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

«НІБУЛОН» продовжує реалізовувати інвестиційні проекти на Запоріжжі

12 жовтня в м. Запоріжжя відбудеться ІІІ Міжнародний форум Інтеграції та Кооперації «InCo Forum 2018», участь у якому візьме також генеральний директор ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський. Виступ керівника компанії супроводжуватиметься прямим включенням з місця урочистої закладки – забиття символічної першої палі нового потужного перевантажувального термінала у с. Тернівка Вільнянського району, що стане вже третім підприємством «НІБУЛОНа» на Запоріжжі.

У зведенні чергового високотехнологічного термінала компанії буде задіяно близько 1,5 тис. людей із 70 підрядних організацій практично з усієї України. Загалом за час будівництва такого потужного об’єкта буде забито близько 3500 паль (105 000 погонних метрів), для виготовлення яких буде завантажено роботою 5-6 заводів залізобетонних виробів, завезено 100 000 м3 ґрунту, виготовлено 13600 м3 бетонних конструкцій та забетоновано понад 29 400 м2, змонтовано 3640 тонн металоконструкцій, а також побудовано причал у 130 метрів із забивкою 200 тонн шпунта загальною довжиною понад 3 км.

Окрім того, власними зусиллями аграрного підприємства буде проведено й днопоглиблення 1821 м лівої притоки Дніпра – р. Плоска Осокорівка – для забезпечення водного підходу до перевантажувального термінала. У результаті днопоглиблювальних робіт буде вийнято 286 тис. м3 донного ґрунту.

Високотехнологічний перевантажувальний термінал у Тернівці забезпечить робочими місцями близько 120 людей, значно скоротить витрати сільгосптоваровиробників області на транспортування вирощеної продукції, а також поповнюватиме місцевий бюджет за рахунок сплачених податків на понад 2,7 млн грн в рік. Введення нового підрозділу в експлуатацію заплановано на червень наступного року. Сума інвестицій в реалізацію проекту з будівництва чергового підприємства компанії в Запорізькій області складе 19 млн дол. США.

Перший свій підрозділ на території Запорізької області – філію «Кам’янка-Дніпровська» –«НІБУЛОН» побудував ще у 2010 році. У червні 2017 року в присутності Прем‘єр-міністра України В. Гройсмана, представників міжнародних фінансових установ та послів різних країн компанія урочисто ввела в експлуатацію перевантажувальний термінал – філію «Хортиця» у с. Біленьке Запорізького району. Прихід компанії в с. Біленьке мав і неабияке соціальне значення для місцевих мешканців. Так, на початку квітня 2017 р. місцевій громаді для постійної експлуатації було передано комплекс очисних споруд, добудований та реконструйований за рахунок і зусиллями компанії «НІБУЛОН», що стало історичною для всього села подією, адже на цей важливий об’єкт соціальної інфраструктури тут чекали більше 20 років. Окрім того, компанія обладнала ще й сучасний комп’ютерний кабінет у місцевому навчальному закладі і збудувала футбольне поле з натуральним зеленим покриттям та системою поливу, а також відремонтувала дорожнє покриття та облаштувала парк відпочинку на берегу Дніпра, на прилеглій до підприємства території.

Таким чином, черговий інвестиційний проект «НІБУЛОНа» на Запоріжжі — це додатковий прибуток для місцевих аграріїв, значні стабільні надходження до районного та обласного бюджетів, нові робочі місця та поштовх для розвитку багатьом іншим галузям економіки нашої країни.

12.10.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.