На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

«МАЇС» поділився головними секретами якісної селекції

7 вересня Компанія «МАЇС» провела 22-й «День поля». Масштабний «День кукурудзи» відбувся на демонстраційному полігоні (с. Новоолексіївка, Синельниківський район, Дніпропетровська область).

"Нам важливо поділитися головними принципами роботи і показати, як створюються гібриди. Для компанії «МАЇС» пріоритетними залишаються 5 ресурсів: інформація, час, кадри, власний генетичний банк і довіра до бренду", - говорить голова правління Компанії «МАЇС» Віктор Борисов.

Сільгоспвиробники мали можливість оглянути демо-ділянки в умовах крапельного поливу, на яких, крім уже відомих гібридів, розміщені 9 новинок. Зокрема, ДМС 1915 ДМ Унія, ДМ Стікер, ДМС 2715, ДМС 3015, ДМ Дует, ДМ Нейтів, ДМ Санрайз, ДМ Конфес.

Генеральний директор компанії «МАЇС» Микола Федько акцентував увагу аграріїв на постійному оновленні та вдосконаленні лінійки гібридів, що відповідають викликам ринку і адаптовані до економічних і кліматичних умов, що постійно змінюються.

«Наша компанія об’єднує ідею селекціонера, вирощування гібрида і його продаж. У центрі знаходиться клієнт. Для нас важливий зворотний зв’язок з кінцевим споживачем. Від фермера і його відгуків залежить майбутнє компанії. Ми завжди уточнюємо у виробників, що вони чекають від конкретного гібрида, і тільки потім пропонуємо оптимальні варіанти.
Гібрид - це, перш за все, ідея селекціонера. Від швидкості проведення та кількості матеріалу, який ми опрацьовуємо, залежить якість. З 20 тисяч щорічно випробовуваних гібридів ми вибираємо тільки 4, які потрапляють до кінцевого споживача. Тобто, один гібрид, який представлений на полі, був обраний як мінімум з 5 тисяч. Коли створюємо новий гібрид, ми завжди порівнюємо його з існуючою лінійкою. Важливо зрозуміти, що кожен новий гібрид кращий за попередника: легко пристосовується до різних погодних, польових умов», - говорить генеральний директор Компанії «МАЇС» Микола Федько.

Також присутні мали можливість ознайомитись з результатами технологічних досліджень кукурудзи без використання поливу, але з різними термінами посіву та густоти рослин на одному гектарі.
Непідробний інтерес викликала селекційна техніка, яка використовується при вирощуванні гібридів - сівалки, комбайни, машини для зрізання волоті (чоловічих суцвіть). Такий повний набір можна побачити тільки в справжніх селекційних компаніях, їх в Україні одиниці.
Під час «Дня кукурудзи» проводилося збирання окремих гібридів кукурудзи з метою визначення найбільш врожайних на поливі й на богарі. Переможцем став гібрид ДМС 4014.
Аграрії також змогли ознайомитися і побачити в роботі техніку CASE від головного партнера «Дня кукурудзи» - ТД «Агроальянс».

Досьє: НВФГ "Компанія «МАЇС» - розробник базових селекційних форм і комерційних гібридів кукурудзи, виробник насіння широкого спектру гетерозисних форм кукурудзи для насіннєвого ринку України і країн Європейського континенту. Компанія проводить реалізацію власних селекційних програм з 1992 року і за більш ніж 20-річний період діяльності створила власний генетичний банк (включає кілька тисяч селекційних зразків).
Офіційно зареєстровані лінії та гібриди мають патентний захист.
На український і світовий насіннєві ринки компанія вивела близько сотні гібридів різних груп стиглості (від ФАО 160 до ФАО 500). Гібриди Компанії «МАЇС» зареєстровані в Україні, Росії, Білорусі та Європейському Союзі.
Виробничі потужності компанії складаються з трьох насіннєвих заводів, які розташовані в центральному та західному регіонах України і оснащені сучасним обладнанням європейських і американських виробників (Petkus, Westrup). Компанія «МАЇС» має власну ліцензовану лабораторію якості насіннєвого продукту.
Компанія «МАЇС» - член Міжнародної асоціації тестування насіння (ISTA), Американської асоціації виробників насіння (ASTA).

13.09.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.