На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

ДП «Артемсіль» збільшує обсяги виробництва

Державне солевидобувне підприємство за підсумками 8 місяців 2018 року випустило більше 1,2 мільйона тонн солі. Обсяг виробництва на 28% більше запланованих показників і на 24% перевищує показник минулого року.
З початку року ДП «Артемсіль» продовжує збільшувати обсяги виробництва. Тільки за підсумками серпня рудниками підприємства було видобуто і перероблено майже 180 тисяч тонн солі, що на 73 тисячі тонн більше (68,4%), ніж у серпні 2017 року.
За 8 місяців 2018 року більш ніж на третину зросли обсяги виробництва солі, яка відвантажується без упаковки (навалом). Цього виду продукції було випущено 928,2 тисячі тонн або 75% від загального обсягу видобутку. Крім того, в порівнянні з минулим роком, на 7,6% збільшився випуск фасованої солі, на 18,1% — йодованої солі, на 6,9% — солі, затареної в МКР. На деякі види продукції попит скоротився. Так, менше ніж рік тому було вироблено солі, затареної в мішки, соляних блоків та брикетів.
«Збільшити виробничі показники підприємства нам вдалося за рахунок зміцнення позицій на експортних ринках та зростання поставок до країн ближнього і далекого зарубіжжя. Крім того, збільшено обсяги відвантаження і на внутрішній ринок. Ми плануємо зберегти цю тенденцію до кінця року», — зазначає в.о. директора ДП «Артемсіль» Юрій Товстокоренко.
Відзначимо, що цього року ДП «Артемсіль» почало випуск нового виду продукції — оптично сортованої солі в покращеній упаковці. Перші партії вже поставляються на внутрішній ринок. Підприємство планує продовжувати модернізацію виробництва. Розглядається можливість подальшого впровадження нових технологічних ліній.
Важливо, що з метою своєчасної і якісної підготовки до проходження осінньо-зимового періоду підприємство розпочало відвантаження солі дорожнім організаціям. Дані поставки здійснюються в рамках виконання умов Меморандуму про співпрацю між ПАТ "ДАК «Автомобільні дороги України», ДП «Артемсіль» та ПАТ «Укрзалізниця», підписаний 31 серпня 2018 року.

Прес-служба ДП «Артемсіль»

05.09.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.