На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Завдяки власній сонячній електростанції «Златодар» зекономив майже 113 тис. грн.

Завдяки власній сонячній електростанції ДП «Златодар», що входить в систему Держрезерву та знаходиться в м. Золотоноша Черкаської області, зекономило майже 113 тис. грн. Такий результат активної експлуатації потужностей сонячної батареї на підприємстві за перше півріччя поточного року озвучив директор ДП «Златодар» Валерій Буркацький.
За його словами, енергогенеруючі потужності батареї за звітний період виробили майже 44 тис. кВт*год, які підприємство використало на власні потреби.
«Такі результати роботи нашої сонячної електростанції — прекрасна можливість зекономити на енергоносіях та значно оптимізувати витратну частину. Майже 113 тис. грн. — суттєві для підприємства кошти, котрі, якби не власна електроенергія, вироблена сонячними батареями, довелось би сплатити іншим постачальникам. Працюватимемо та заощаджуватимемо й надалі, адже маємо амбітні плани щодо відродження підприємства та розширення зберігальних та виробничих потужностей. В найближчих планах — модернізація млина. А для активної його експлуатації та виробництва борошна також у нагоді стануть власні потужності з виробництва електроенергії», — повідомив Валерій Буркацький.
Нагадаємо, урочистий старт роботи сонячної електростанції на ДП «Златодар» відбувся на початку грудня 2017 року. Установка складається з 280 модулів загальною потужністю — 7,5 тис. кВт*год в місяць або майже 89 тис. кВт*год електроенергії на рік. В грошовому еквіваленті це дасть можливість економії понад 200 тис. грн. на рік.
"Показово, що всі заходи з установки сонячних батарей було реалізовано за власний кошт підприємства, — зауважив генеральний директор ДП «Златодар». — Вже до кінця 2017 року сонячна електростанція виробила майже 900 кВт*год електроенергії, що дало можливість підприємству заощадити понад 2000 грн.".

Довідково. ДП «Златодар» — одне з найстаріших підприємств Черкаського регіону. Його історія починається у 1904 році. На сьогоднішній день ДП «Златодар» — одне з найпотужніших підприємств системи Державного агентства резерву України: зернова місткість — 97,4 тис. тон, в т.ч. елеватор — 33,1 тис. тон. До складу комбінату входить Пальмірське підзвітне хлібоприймальне підприємство зі зберігальними потужностями для зерна 36,5 тис. тон. ДП «Злотодар» виконує весь комплекс операцій з зерном: його приймання від виробника, очищення від домішок з доведенням до відповідних кондицій, сушіння, зберігання та відвантаження споживачеві. Загальна потужність зерносушарок — 226 планових тон на годину. За останні два роки підприємство значно активізувало свою діяльність та суттєво покращило свої фінансові показники.

18.07.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.