На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Куліндорівський КХП вже прийняв на зберігання 40 тис. тонн зерна нового врожаю

Сезон активної заготівлі зерна ДП «Куліндорівським КХП» (входить в систему держрезерву України) в розпалі. З початку маркетингового сезону 2018/2019 підприємство вже прийняло 40 тис. тонн зерна нового врожаю. Про це повідомив генеральний директор ДП «Куліндорівський КХП» Володимир Березняк.
За його словами, 29 тис тонн із загального прийнятого об‘єму — це пшениця, решта 11 тис. тонн — ячмінь.
«Поточний маркетинговий сезон підприємство розпочало раніш, аніж зазвичай, та в доволі активному темпі. Рухаємось за планом, обіцяли на середину липня 40 тис. тонн — виконали. Зупинятись не збираємось, зменшувати обороти також. Наші зберігальні потужності підприємства та зручне географічне розташування поруч з чотирма морськими портами дають можливість не лише ставити собі амбітні плани щодо об‘ємів прийнятого на комерційній основі зерна для зберігання, а й вже впродовж кількох останніх років ці планові показники збільшувати», — зауважив Володимир Березняк.
Окрім того, він також додав, що, не зважаючи на те, що підприємство знаходиться у державній власності та входить в систему Держрезерву, Куліндорвський КХП має можливість складати гідну конкуренцію іншим комерційним структурам. А надання послуг з відповідального зберігання на комерційній основі, за його словами, дає можливість вкладати кошти у розвиток та модернізацію потужностей.
Володимир Березняк також нагадав, що у минулому маркетинговому сезоні 2017/2018 об‘єм прийнятого зерна ранніх культур Куліндорівським КХП на зберігання сягнув позначки понад 80 тис. тонн.
Слід зазначити, що загалом всі підприємства, що формують аграрний напрям Держрезерву, цьогоріч планують поповнити свої потужності на понад 600 тис. тонн зерна.
Нагадаємо, як раніше повідомляв Голова Держрезерву Вадим Мосійчук, з початком жнив Держрезерв планує закупівлі зерна пшениці 2 і 3 класу нового врожаю 2018 року по усіх 10 агропідприємствах системи Держрезерву для закладання на потреби держави в обсязі до 40 тис. тонн. На разі, вже оголошено перші тендери на закупівлю.
Довідково. Держрезерв входить у трійку найбільших власників зерносховищ в Україні. Агарний напрям системи формують 10 активних підприємств потужністю більше 1 млн. тон. На базі кожного підприємства Держрезерву працюють сертифіковані лабораторії, оснащені сучасним обладнанням, що допомагають визначати та контролювати якість матеріальних цінностей на всіх етапах.
ДП «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів» засновано в квітні 1981 року. З грудня 1998 року ДП «Куліндорівський КХП» входить до системи Державного матеріального резерву України, є його структурним підрозділом та виконує свою основну функцію зі зберігання цінностей державного резерву України. Потужності комбінату дають можливість виробляти борошно пшеничне, комбікорми, надавати послуги з зберігання зерна на комерційній основі. Постановою Кабінету міністрів України від 04.03.2015року №83 ДП «Куліндорівський КХП» включений до переліку об’єктів державної власності, які мають стратегічне значення для економіки та безпечності держави. Крім того, відповідно з Розпорядженням Одеської обласної адміністрації від 17.06.2014р. №518/А-2014 з змінами та доповненнями, ДП «Куліндорівський КХП» включений в перелік підприємств, які мають стратегічне значення для економіки області і формують економічний потенціал області. Потужності підприємства: млин, що здатний переробляти 500 тон зерна на добу, елеватор місткістю 93,9 тис. тон, що здійснює приймання, розміщення зерна в силосних корпусах, очищення, сушіння, передачу зерна для переробки на млин, а також відвантаження поклажодавцям, та комбікормовий цех виробничою потужністю 630 тон на добу. Виробляє гранульовану продукцію з можливістю її фасування.

18.07.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.