На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

BASF та українські аграрії відновлюють палац

Агропідрозділ компанії BASF розпочав проект відновлення частини Шарівського палацово-паркового комплексу. Реставрацію пам’ятки архітектури на Харківщині компанію надихнула назва препарату Архітект™, який BASF пілотував саме в Україні цьогоріч. Від продажу кожного літру препарату виділяють 25 гривень на проведення реставрації.
Унікальний для країни проект став можливим завдяки аграріям, що використовують на полях препарат Архітект™. Це інноваційний продукт для захисту соняшника, який комбінує характеристики потужного морфорегулятора та фунгіциду, який буквально змінює архітектоніку рослини. Виняткові властивості препарату не тільки зумовили його назву, але й надихнули компанію BASF інвестувати кошти від продажу кожного літру у відновлення пам’ятки XIX століття.
«Ми переконані, що бізнес в Україні має нести соціальну відповідальність. Наша компанія звернула увагу саме на архітектурну спадщину завдяки продукту Архітект™. Він дозволить українським аграріям перевести вирощування соняшника на рівень, якого раніше не досягали. Символічно, що це одна з ключових культур для Харківщини», – пояснив Андрій Касьян, керівник відділу продажів BASF в Україні під час прес-конференції 14 червня у Шарівському палаці. «Такі проекти не робляться для вигоди. Ми переконані, що бізнес повинен опікуватися не лише своїми доходами на тій території, де він працює».
Реставрація об’єктів здійснюється у партнерстві з проектом «Знайдено в Україні» у межах ініціативи «12 вартових», а також за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Зараз до відновлення готують об’єкти вхідної групи: вхід, зубчаті ворота та будинок сторожа.
Губернаторка Харківщини Юлія Світлична зазначила, що цього року і обласна влада виділила кошти на часткове відновлення палацу. «До кінця 2018 року плануємо розробити документацію та провести протиаварійні роботи. Це включає електрозабезпечення, покрівлю та зливне водовідведення палацу. Десятки років Шарівка стояла занедбана, але тепер разом із партнерами ми маємо можливість змінити це», – зазначила Юлія Світлична.

У BASF ми створюємо хімію для сталого майбутнього, поєднуючи економічний успіх із захистом довкілля та соціальною відповідальністю. Більше 115 000 співробітників BASF роблять свій внесок в успіх клієнтів концерну практично в кожному секторі та практично в кожній країні світу. Наш продуктовий портфель складається з 5 сегментів: хімікати, спеціальні продукти, функціональні матеріали та рішення, рішення для сільського господарства, а також нафта і газ. У 2017 році обсяг продажів концерну склав 64,5 млрд євро. Акції BASF торгуються на фондових біржах Франкфурта (BAS), Лондона (BFA) і Цюріха (BAS).

В умовах стрімкого зростання кількості населення світ все більше залежить від того, наскільки ми здатні забезпечити сталий розвиток сільського господарства і надійний захист довкілля. З метою задоволення цих потреб Підрозділ засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF тісно взаємодіє з аграріями, фахівцями у сфері сільського господарства, експертами з контролю шкідників та іншими галузевими спеціалістами. Спираючись на цю співпрацю, компанія BASF здійснює науково-дослідницьку роботу на системній основі, розвиває інноваційний портфель продуктів та послуг і разом з командами експертів у лабораторіях і на полях допомагає аграріям успішно вести бізнес. У 2017 році обсяг продажів Підрозділу засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF склав понад 5,7 млрд євро.

18.06.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.