На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

«ОККО Агротрейд» профінансував виробників АПК майже на 1 мільярд гривень

У поточному маркетинговому році компанія «ОККО Агротрейд», що входить до складу холдингу OKKO Group, у 2 рази наростила обсяги фінансування сільськогосподарських виробників у рамках своєї форвардної програми. Для своєчасного проведення польових робіт аграріям надано майже 1 мільярд гривень, як безпосередньо грошовими коштами, так і товарними поставками мінеральних добрив та пального.

Форвардна програма «ОККО Агротрейд» передбачає, що за отримані ресурси агровиробники розраховуються продукцією майбутнього врожаю. Відповідні домовленості оформляються аграрною розпискою чи договором застави (детальніше про особливості цієї програми можна дізнатися тут). Отриману в результаті такої співпраці сільськогосподарську продукцію «ОККО Агротрейд» планує збувати переважно на експорт.

«За три роки активної діяльності на ринку АПК ми динамічно розвиваємося й розширюємо спектр наших пропозицій, – розповідає генеральний директор «ОККО Агротрейд» Олександр Ніколенко. – Якщо минулого року ми забезпечували наших партнерів лише пальним і мінеральними добривами, то у цьому сезоні запропонували новий інструмент – грошові кошти. Водночас ми суттєво спростили договірну процедуру і скоротили час на розгляд запитів клієнтів – попереднє рішення про співпрацю може бути ухвалене упродовж 1 дня, остаточне – упродовж 5 днів. Нам приємно, що клієнти, з якими ми починали співпрацю рік-два тому, цьогоріч знову її продовжили».
«ОККО Агротрейд» – це один з бізнес-напрямів холдингу OKKO Group, створений у 2016 році з метою комплексно задовільнити потреби агробізнесу в фінансах, пальному, мінеральних добривах. Учасниками форвардної програми «ОККО Агротрейд» сьогодні є уже понад 200 АПК-виробників – як великі компанії з угіддями в декілька тисяч гектарів, так і фермери з ділянками у 500 гектарів.

OKKO Group – загальноукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК «ОККО» («Концерн Галнафтогаз»). До складу OKKO Group входить більше 10 різнопрофільних бізнесів у сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.
Акціонерами й інституціональними інвесторами компаній холдингу є Європейський банк реконструкції та розвитку, Goldman Sachs, Horizon Capital, Renaissance Capital, Genesis Asset Managers, LLP та ін.
На підприємствах OKKO Group у всіх регіонах України створено понад 15 тисяч робочих місць. Сумарно бізнеси групи вже інвестували в економіку України близько 1 мільярд USD.
У своїй діяльності OKKO Group чітко орієнтується на найвищі міжнародні стандарти якості, сервісу, корпоративного управління і сталого розвитку.

відділ зовнішніх та внутрішніх комунікацій

18.06.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.