На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

AB InBev Efes робить літо CHILLним із новим смаком CHILL Smoothy

Нарешті – літо! А з ним — настрій більше релаксувати та СHILLити. Саме тому справжнім відкриттям сезону стане новий смак у лінійці CHILL — CHILL Smoothy від AB InBev Efes.
CHILL Smoothy – це поєднання стиглої чорної смородини та свіжої м’яти, що створюють незабутній кисло-солодкий смак. Smoothy, як й інші смаки в лінійці CHILL, - це легкий освіжаючий напій без пивного присмаку та гіркоти. Мемовим героєм нового смаку став релаксовий лемур — ще давно він знайшов дзен и точно знає як правильно СHILLити. Все згідно філософії бренда! Вона заснована на релаксі та позитивному настрої, що знайшло відображення у слогані «Залипаю, нікого не чіпаю».
Команда Leo Burnett Ukraine розробила яскраву етикетку для нового продукту, додавши жовто-сині патерни у стилістиці нео-мемфіс, аби кожна деталь упаковки передавала релакс.
Лінійка CHILL вже має три трендові смаки, Sour, Sweet, Spicy, зовсім не схожі один на одного. Тож кожен знайде власний CHILL за смаком!
«В Україні категорія бірміксів набуває популярності та стає частим вибором покупців, особливо влітку. Ми хотіли запропонувати щось особливе і створили новий освіжаючий напій з ягідним смаком. Сподіваємося, що споживачі й експерти оцінять свіжість та натуральність новинки», — говорить Катерина Зражевська, маркетинг-менеджер брендів преміального сегмента AB InBev Efes.
Напій містить 5% алкоголю і випускається на Харківській пивоварні у скляних пляшках ємністю 0,5 л з квітня 2017 року.

AB InBev Efes є одним із лідерів українського пивоварного ринку та є спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev та найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes.
AB InBev Efes має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві.
Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулівське Оригінальне».

11.06.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.