На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

USAID надає підтримку українським виробникам плодово-ягідної продукції на участь у міжнародній виставці Asia Fruit Logistica’2018

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (ARDS) готовий підтримати участь п’яти українських малих чи середніх агропідприємств (МСП) у найбільшій у Азії виставці плодоовочевої продукції – Asia Fruit Logistica’2018. Запрошуємо зацікавлені МСП-виробників і переробників фруктів, ягід та овочів подавати заявки на участь.

Asia Fruit Logistica’2018 відбудеться у Гонконзі 5-7 вересня 2018 року. Asia Fruit Logistica є єдиною щорічною міжнародною торговельною виставкою в Азії в секторі фруктів та овочів, що сфокусована на виробництві свіжої продукції, а також на продуктах із неї. Виставка об’єднує ключових гравців бізнесу з усього світу, що робить цей захід корисним як для відвідувачів, так і для учасників. Участь у заході дає можливість тримати руку на пульсі останніх тенденцій на мінливому ринку свіжих продуктів, встановлювати нові ділові контакти та розвивати бізнес.

Офіційним організатором участі української делегації у виставці Asia Fruit Logistica’2018 виступає Асоціація «Укрсадпром».

Проект ARDS відшкодує відібраним українським учасникам виставки витрати на оренду виставкового стенду стандартної забудови (30 кв. м) і дизайнерське оформлення стенду та розробку і публікацію маркетингових матеріалів.

Вимоги до учасників:

МСП, СОК або агрегатор із підтвердженим досвідом експорту свіжих фруктів, ягід, овочів.
Наявність сертифікату Global G.A.P., для компаній-агрегаторів – наявність договорів з сертифікованими компаніями-виробниками.
Наявність англомовної версії сайту з переліком пропонованої продукції та технічних можливостей.
Наявність постійного англомовного персоналу з продажів.
Зобов’язання направити одного англомовного представника компанії на стенд.
Зобов’язання розмістити зразки власної свіжої продукції на стенді, щонайменше одну стандартну упаковку за власний рахунок.
Підтвердження обсягів власної продукції, не менше 100 т для ягід, 500 т для кісточкових фруктів та 1000 т для зерняткових фруктів і овочів стабільної якості.
Наявність або підтвердження використання потужностей із передпродажної підготовки продукції (автоматичне сортування, пакування, контроль якості).
Готовність сплатити решту витрат на участь у виставці, зокрема, переліт і проживання. Орієнтовно ці витрати складуть 1000 дол. США за переліт в обидві сторони та 150 дол. США на добу за проживання.
Загалом для участі у виставці Asia Fruit Logistica’2018 будуть відібрані 5 учасників.

Заявки у довільній формі обсягом не більше 2 сторінок просимо надсилати на адресу: ards.office@ukraineards.com. До розгляду будуть допущені заявки від учасників, які повністю відповідають умовам конкурсу.

До складу конкурсної комісії увійдуть представники проекту ARDS та Асоціації «Укрсадпром». Компанії, що пройдуть попередній відбір, будуть запрошені зробити 15-хвилинну презентацію компанії англійською мовою під час засідання конкурсної комісії. Для учасників з-поза меж Києва можлива участь через Skype.

Останній день прийому заявок – 15 червня 2018 року.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (ARDS) – це проект USAID, що реалізується компанією Кімонікс і ставить за мету сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку аграрного сектора і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект триватиме до липня 2020 року.

30.05.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.