На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

В Києві рекордно зріс рівень добровільної сплати податків – Демченко

В Києві значно зріс рівень добровільної сплати з боку платників податків, що серед іншого свідчить про ефективну роботу податкової, яка сьогодні у більшій мірі виконує сервісні функції. Про це в інтерв’ю для «TaxLink» сказала начальник Головного управління ДФС у Києві Людмила Демченко.

«За результатами 2017 року, фіскальна служба разом з платниками податків, зареєстрованими в Києві, забезпечили надходження 64 млрд грн до бюджету. Це значна сума. Порівняно з попереднім роком, надходження збільшилися майже на 10 млрд грн», — сказала вона.

Людмила Демченко також підкреслила, що рівень добровільної сплати з боку платників податків у Києві складає 98%.

«Це рекордний відсоток, за попередні періоди він був значно менший. З кожним роком рівень добровільної сплати зростає, а це свідчить про те, що у киян сформувалась культура сплати податків і зросла свідомість громадянина як платника податків. Крім того, це говорить і про нашу роботу, як податківців тому, що на сьогодні податкова у більшій мірі виконує сервісні функції та асоціює себе із сервісною службою», — відзначила вона.

За словами начальника головного столичного управління ДФС, на сьогодні фактично фіскальні функції з районних інспекцій перейшли до обласних інспекцій, це стосується і Києва.

«Усі 10 районних інспекцій виконують лише сервісні функції: сервісне обслуговування платників податків, реєстрація та ведення обліку платників податків, формування та ведення реєстру фізичних осіб, інші функції сервісного обслуговування. Це дає якісніше консультування, більш повну допомогу нашим платникам податків. Інспектори і працівники, що здійснювали фіскальну функцію переведені до ДФС у Києві. В той же час скоротилася кількість керівних посад: один начальник управління, один начальник відділу, один заступник, який координує відповідний напрямок», — додала вона.

Такі зміни, як відзначила Людмила Демченко, скорочують управлінські функції і надають можливість ревізорам виконувати свою роботу більш якісно.

«Наразі йдеться про автоматизацію усіх процесів, тому що без цього сьогодні досить важко. Ми намагаємося забезпечити якісну і швидку реакцію на кожне звернення платника, на будь-яку позицію, яка стосується будь-якої перевірки», — сказала начальник Головного управління ДФС у Києві.

Прес-служба Головного управління ДФС у м. Києві

22.02.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.