На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

АВК відкриває світу юні таланти!

Соціальний проект «Ранні пташки», який компанія реалізувала спільно з молодіжним виданням «Platfor.ma» має чудові результати. Було поставлено амбітну ціль – відкрити світу юні та досі невідомі українські таланти. Ідею вдалося втілити у життя!

В рамках проекту українські підлітки писали листи відомим людям, розповідаючи про свої ідеї. Днями на лист одного із наших героїв відповів генеральний директор всесвітнього Фонду дикої природи (WWF) Марко Ламбертіні. Микита Шульга разом з однокласницею Софією-Христиною Борисюк придумали технологію компостування відходів у шкільних їдальнях, яку назвали «Компола».

У своєму листі та відео-зверненні Ламбертіні наголосив на важливості подібних локальних ініціатив та їх внесок у зменшення відходів й шкоди навколишньому середовищу. Він звернув увагу на те, що 50% харчових продуктів на стадії переробки перетворюються на сміття, при тому що в світі багато людей голодує. Також гендиректор звернув увагу на чудову англійську та почерк Микити.

«Соціальний проект «Ранні пташки» - став трампліном для обдарованої української молоді. Відкривати імена, які творитимуть майбутнє України, а може й світу, давати їм можливість проявити себе – надзвичайна перемога нас усіх!» – зазначив засновник АВК Володимир Авраменко.

Дещо раніше проектом «Ранні пташки» АВК привернула увагу Міністерства екології України до ідей юного новатора. Міністр Остап Семерак особисто ініціював та провів зустріч з Микитою Шульгою та зацікавився ідеями юнака.

Пишаємося тим, що нам вдалося не лише розповісти про юні обдарування, але й підтримати їхнє прагнення досягти більшого. Хто знає, можливо хтось із них вже завтра змінить наш світ на краще!

«АВК КОНФЕКШІНЕРІ» – національна кондитерська компанія – один із лідерів українського кондитерського ринку, яка входить у топ-100 світових кондитерських компаній.

Бренд АВК успішний вже 26 років, а основою його репутації є бездоганна якість продукції.

Сьогодні експортна географія компанії – понад 60 країн світу.

Виробничі потужності розташовані у м. Дніпро. Виробництво компанії сертифіковано відповідно до міжнародної системи менеджменту якості ISO 9000, ISO 22000. У 2017 році високу якість продукції компанії підтверджено міжнародним стандартом IFS.

Ключові бренди АВК: Бам-Бук, Гулівер; Жувіленд; Королівський Шарм; Королівський Шедевр; KRESKO; Мажор; Труфальє; Трюфель; Шоколад АВК; Шоколадна ніч, Who said muuu?; BARISTI (кава).

У 2016 році компанія встановила лінію з виробництва кави та вивела на ринок власну торгову марку BARISTI.

З 2016 року компанія розвиває мережу фірмових магазинів.

Запущено в роботу Інтернет-магазин з продажу власної продукції.

07.02.2018


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.