На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Мирослав Продан: ДФС виграла суд щодо закупівлі сканерів для митниць

Окружний адміністративний суд м. Києва за позовом ДФС скасував рішення, яким у вересні цього року була заблокована закупівля сучасних стаціонарних сканерів для пунктів пропуску. Відтепер фіскальна служба фактично отримала можливість відновити процес модернізації митниці. Про це повідомив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан.

«Ми починаємо великий амбітний проект, який раз і назавжди змінить українську митницю. Не зволікаючи, вже з нового року після набрання рішенням суду законної сили, ми розпочнемо процедуру конкурсних торгів. На першому етапі плануємо закупити 6–7 стаціонарних скануючих комплексів. У планах на січень — також початок тендеру на закупівлю близько двох десятків вагових комплексів для митниці», — наголосив Мирослав Продан.

Проблемна ситуація з тендерами, які ДФС розпочала для закупівлі необхідних для роботи митниць сканерів, виникла ще влітку цього року. Тоді ДФС було оголошено два тендери. 22 червня розпочато процедуру закупівлі двох скануючих систем. 4 липня — оголошено про початок процедури на придбання чотирьох систем вартістю майже 339 млн. грн. По другому — з восьми учасників до тендеру допущено двох — «Ватек» і «МКТ-Комюнікейшн».

Однак однією з компаній-учасниць було оскаржено рішення тендерного комітету. На підставі цієї скарги АМКУ відмінив процедуру закупівлі.

Враховуючи це ДФС звернулася до суду з позовом про скасування рішення АМК, який врешті і визнав правоту Державної фіскальної служби України.

«Тепер наші митники отримають найсучаснішу техніку. Дуже сподіваюсь, що сканери стануть тим інструментом, що дозволить і в 2018 році зберегти високу динаміку зростання платежів, яку протягом 2017 року демонструвала митниця», — наголосив Мирослав Продан.


Прес-служба
ДФС України

27.12.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.