На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

«Чиста вода» від PepsiCo в Україні: компанія встановила системи для очищення води в Київському міському будинку дитини імені М. М. Городецького

28 листопада PepsiCo в Україні урочисто запустила в роботу автономні водоочисні системи у Київському міському будинку дитини імені М. М. Городецького у смт Ворзель. Системи закуплені та встановлені на кошти компанії. Таким чином, PepsiCo в Україні продовжує розширювати географію проекту «Чиста вода», в рамках якого вже понад 4 тис. вихованців дитячих закладів мають доступ до чистої води, що використовується для пиття і приготування їжі.
Захід з нагоди введення в експлуатацію системи очищення питної води в Київському міському будинку дитини імені М. М. Городецького відвідали представники PepsiCo Україна, а також партнери проекту — благодійний фонд «Благомай» і компанія Ecosoft.
«У нашому закладі перебувають на вихованні 94 дитини, що позбавлені батьківського піклування. Здоров’я підопічних — наша щоденна турбота. Вода, яку споживає людина, суттєво впливає на її здоров’я. Ми стежимо за якістю води, на основі якої готуємо їжу, включаючи суміші для малюків. Завдяки встановленню сучасної системи очищення води наші вихованці будуть споживати питну воду, що повною мірою відповідає найвищим стандартам з якості та безпечності», — сказала Тетяна Лимар, головний лікар Київського міського будинку дитини імені М. М. Городецького.
PepsiCo в Україні вже п’ятий рік поспіль реалізує соціальну програму щодо забезпечення системами очищення питної води дошкільних та шкільних закладів. До цього року проект реалізовували в Миколаївській області, а тепер він поширюється і на Київщину. Завдяки проекту PepsiCo Україна «Чиста вода» вже понад 4 тис. вихованців дитячих закладів забезпечені чистою питною водою для пиття і приготування їжі.
"Соціальний проект PepsiCo Україна «Чиста вода» є довгостроковою ініціативою. Цього року проект перетнув межі Миколаївської області, де вже тридцять дитячих закладів обладнані системами водоочищення. З уведенням в експлуатацію установки в дитячому будинку імені Городецького географію проекту розширено і розпочато його реалізацію на Київщині", — зазначив Сергій Макаренко, директор зі зв’язків з органами влади і громадськістю PepsiCo в Україні.

Компанія PepsiCo радує смачними продуктами споживачів більш ніж у 200 країнах світу. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo становив майже 63 мільярди доларів США завдяки збалансованому портфоліо, яке включає продукцію Frito-Lay (закуски), Gatorade (спортивні та функціональні напої), Pepsi-Cola (газовані та негазовані напої), Quaker (зернові продукти і каші) та Tropicana (соки). Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.
В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» — глибоке переконання в тому, що успіх нашої компанії нерозривно пов’язаний зі стійким розвитком світу, в якому ми живемо. Ми постійно вдосконалюємо продукти, які продаємо, діємо відповідально, захищаючи планету та надаючи підтримку людям в усьому світі, і ми впевнені, що все це робить PepsiCo успішною міжнародною компанією, яка створює цінність для суспільства і своїх акціонерів у довгостроковій перспективі.

PepsiCo є одним із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв. Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». У портфель компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, мінеральна вода «Аква мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s® і «Хрусteam». PepsiCo в Україні також посідає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» і дитячого харчування з брендом «Агуша».

29.11.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.