На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

BASF: інноваційні продукти на особливо вигідних умовах

Напередодні нового сезону концерн BASF запропонував аграріям інноваційні препарати для захисту полів на вигідних умовах. Акція «За пару товару – вигода з гектару!» передбачає, що фермер, купуючи акційні продукти ЗЗР BASF у офіційних дистриб’юторів, може отримати мотиваційну виплату, яка веде до значної економії на гектар. У свою чергу це відкриває більше можливостей для ефективного захисту полів та отримання високого урожаю.

В акції беруть участь інноваційні продукти BASF для ключових сільськогосподарських культур: Адексар® СЕ Плюс та Осіріс® Стар для зернових, Піктор® та Євро-Лайтнінг® для соняшнику, Базагран® та Абакус® для сої. В залежності від обраного акційного пакету продуктів економія на гектарі може становити в межах 50 грн., 60 грн. та 40 грн. відповідно.

Так, фермер при купівлі в пакеті 210 л Адексар® СЕ Плюс та 360 л Осіріс® Стар отримує ваучер на 15 тис. грн. мотиваційної виплати. При купівлі пакету 150 л Піктор® і 360 л Євро-Лайтнінг® - 17 тис. грн, а придбання 300 л Абакус® і 750 л Базагран® передбачає мотиваційну виплату в розмірі 11 тис. грн.

«BASF завжди пропонує аграріям інноваційні препарати для захисту рослин і своєчасні та вичерпні консультації, щоб здоровий урожай зростав за різних погодних і кліматичних умов. Водночас ми глибоко усвідомлюємо потреби українських аграріїв не тільки з точки зору нашої прямої експертизи, але й бачимо потребу фінансової підтримки. Ми переконані, що нинішня пропозиція BASF, яка спрямована перш за все на прогресивні господарства, здобуде серед них широку прихильність», – підкреслив Тіберіу Діма, керівник департаменту агробізнесу BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу.

Акція стартувала у тісній співпраці з офіційними дистриб’юторами BASF, через яких здійснюються всі без виключення продажі продуктів компанії BASF в межах даного проекту. Придбавши ЗЗР у офіційних дистриб’юторів, аграрій отримує ваучер від менеджера BASF і надає його дистриб’ютору, у якого придбав пакетні продукти з подальшим отриманням мотиваційної виплати.

«Компанія BASF вперше впроваджує таку ініціативу, яка спрямована безпосередньо на кінцевого споживача, адже ми високо цінуємо аграріїв і прагнемо надавати їм різні можливості відчувати переваги інноваційних продуктів BASF. Ми завжди дотримуємося принципів відкритості у веденні бізнесу і єдиного підходу до всіх своїх клієнтів, втілюючи найкращі світові практики в Україні. Тож до ініціативи «За пару товару – вигода з гектару!» з її вигідними і прозорими умовами та зрозумілою механікою можуть долучитися як великі, так і малі господарства, отримуючи вагому вигоду для свого бізнесу», – підкреслив Андрій Касьян, керівник відділу продажів.

22.11.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.