На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Ekol відкрила 63-і морські ворота Туреччини, запустивши паромний термінал Ялова

Надихаючи галузь завдяки своїм інноваціям, компанія Ekol запустила термінал для паромів у місті Ялова (Туреччина). Після тривалих реєстраційних процедур та будівельних робіт термінал розпочав свою роботу і використовується компаніями, які імпортують/експортують товари в/з Туреччини, або в якості хабу для здійснення відвантажень в інші напрямки, наприклад, в країни Близького Сходу.

Початкові інвестиції в проект склали 40 млн євро. Діяльність терміналу стартувала з обслуговування експортної поставки: перший транспортний засіб прибув до порту в понеділок, 3 жовтня. Перший паром вийшов у рейс у середу, 4 жовтня. Альтернативне судно — паром QEZBAN — направляється в Трієст (Італія). Офіційна церемонія відкриття терміналу в Ялові відбудеться в найближчі дні.

Паромний термінал Ялова, який було побудовано в районі Топчуляр, площею 80 тис. кв м і потужністю 500 вантажних автомобілів, оснащено док-станцією з 2 рампами та X-Ray-сканнером. На території є відділення митної служби, лабораторія, офіси різних агентств, соціальні об’єкти для водіїв, склад короткострокового зберігання товарів площею 16 тис. кв.м і склад для небезпечних вантажів.

У лабораторіях нового терміналу для паромів в Ялові текстильна і шкіряна продукція, взуття, іграшки, товари промислової групи, що експортуються, будуть перевірятися на наявність канцерогенних речовин. Відділ, який буде проводити аналіз продовольчих товарів для імпорту і експорту, почне роботу до кінця року. Станом на листопад, транспортні засоби, які вирушатимуть у міжнародні рейси, будуть заправлятися на автозаправних станціях без сплати спеціального податку на споживання.

Паромний термінал Ялова, на території якого буде обслуговуватися більше 100 тис. вантажних автомобілів, дозволить значно знизити транспортне завантаження терміналу Гайдарпаша, а також полегшить рух транспорту в напрямку Гарем-Ускюдар на Анатолійській частині. Термінал допоможе покласти край операційній неефективності через тривалі простої в міських заторах. Досі компанія Ekol здійснювала зарубіжні операції з порту Гайдарпаша. Однак відтепер всі операції переводяться на новий термінал в Ялові.

Голова правління Ekol Ахмет Мусул прокоментував відкриття найсучаснішого в Туреччині і Європі паромного термінала Ялова: «Ми проінвестували в найбільш важливий з точки зору логістики регіон Туреччини. І ця інвестиція суттєво допоможе нашим експортерам. Особливо це стосується представників автомобільної промисловості. Ми очікуємо, що відкриття нового терміналу буде сприяти розвитку як нашої компанії, так і галузі в цілому, що незабаром дозволить нам розробляти набагато більш якісні і економічно вигідніші рішення. Залишаючись лідером ринку і визначаючи курс розвитку логістичного сектора в Туреччині і в нашому регіоні, ми будемо рухатися тільки вперед і на повній швидкості».

Термінал в Ялові підвищить ефективність операцій, допомагаючи виробникам і операторам економити час та кошти. Новий термінал також значно посприяє захисту навколишнього середовища. Скорочуючи час автоперевезень, ми зекономимо 1,5 млн л дизельного палива, скоротимо маршрут руху на 4 млн км, викиди вуглекислого газу на 3,7 млн кг, небезпечних викидів — на 12 тис. кг.

Про Ekol:
Ekol — інтегрований логістичний провайдер, заснований у 1990 році. Компанія надає послуги найвищого класу з міжнародних перевезень, складського зберігання, внутрішніх перевезень, зовнішньоекономічної діяльності, митних послуг та управління мережею постачання в 15 країнах.
Бізнес-модель
Ekol підтримується технологічним натхненням, в якому поєднані розум, серце та розуміння. Водночас компанія постійно пропонує клієнтам інтегровані, взаємопов’язані та інноваційні рішення. Ekol завжди на крок попереду. Завжди прагне кращого. Це підштовхує досягнення наших клієнтів та створює екологічні, фінансові та соціальні переваги.
Ekol — один з найбільших європейських логістичних провайдерів із власними розподільчими центрами з понад 750 000 кв. м закритих складських приміщень у Туреччині, Німеччині, Італії, Греції, Франції, Україні, Боснії і Герцеговині, Румунії, Угорщині, Іспанії, Польщі, Чехії, Болгарії, Ірані та Словенії. Крім того, компанія надає послуги інтермодальних перевезень завдяки 6 паромам, 48 маршрутним потягам на тиждень та парку з 5 500 машин.
Найбільшим джерелом сил та натхнення для Ekol є його фахівці та дистрибуторська мережа. Багатонаціональна команда з-понад 6 500 фахівців, повністю орієнтована на максимальне задоволення клієнтів, відіграє вирішальну роль в історії успіху Ekol.

09.10.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.