На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

ФАО зміцнює співпрацю з Unilever з метою скорочення продовольчих втрат і харчових відходів

Розширення партнерства з метою боротьби зі зміною клімату і розробки цифрових інновацій для малих фермерів
slide image

Фото: © Кріс Стіл-Перкинс / Магнум Фотографії ФАО

20 вересня 2017, Нью-Йорк — ФАО розширює свою співпрацю з великим виробником споживчих товарів Unilever, спрямоване на надання допомоги країнам в їх зусиллях по скороченню продовольчих втрат і харчових відходів, а також в їх боротьбі зі зміною клімату в контексті Цілей сталого розвитку ФАО (цср).
У вівторок в Нью-Йорку в Генеральній Асамблеї ООН Генеральний директор ФАО Жозе Граціану да Сілва і Виконавчий директор Unilever Пол Полман підписали угоду про наміри для надання кращого доступу до продовольства і промоцію сталого сільського господарства.

«ФАО зацікавлена ​​у співпраці з Unilever. Для реалізації Програми в галузі сталого розвитку на період до 2030 року потрібні зобов’язання і дії. Завдяки цьому союзу ми зможемо позитивно вплинути на життя сімейних фермерських господарств і споживачів і зробимо вагомий крок до більш стійкого виробництва і споживання», — сказав Граціану да Сілва після зустрічі з Полманн в Нью-Йоркському офісі ФАО.

Генеральний директор ФАО також запропонував Генеральному директору Unilever продовжити діалог на високому рівні з подальшою зустріччю в ФАО в Римі.

П’ять основних цілей

Співпраця між ФАО і Unilever направлена на реалізацію п’яти стратегічних завдань, включаючи цифрові інновації, захист прав землекористування та підтримка потенціалу малих фермерів, а також зміна клімату і скорочення продовольчих втрат і харчових відходів.

«Близько третини виробленого в світі продовольства втрачається або викидається в міру його проходження вздовж продовольчого ланцюга, — сказав Граціану да Сілва. — Більш ефективна, справедлива і стійка продовольча система може допомогти впоратися з цією несправедливістю. І приватний сектор відіграє в цьому процесі важливу роль».

ФАО вже співпрацювала з Unilever за проектом в Аргентині, в результаті якого було визначено, що в день на людину припадає більше одного кілограма втраченого продовольства, і такий проект майбутньому має стати прикладом для більш широкого застосування. Unilever, яка взяла на себе зобов’язання скоротити харчові відходи до 2025 року, погодилася співпрацювати з ФАО при здійсненні спільних ініціатив зі скорочення продовольчих втрат і харчових відходів шляхом проведення кампаній з підвищення інформованості за участю урядів, громадянського суспільства і приватного сектора.

Зміна клімату

Спільні інформаційно-просвітницькі платформи в області зміни клімату також отримають підтримку, при цьому ФАО буде спряти безпосередній участі Unilever в ключових форумах високого рівня, таких як Глобальна рамкова програма по боротьбі з дефіцитом водних ресурсів.

Цифрова стратегія Unilever для сталого розвитку сільського господарства, орієнтована на надання інформації, транзакційні і консультаційні послуги за допомогою мобільних технологій, узгоджується з концепцією ФАО щодо збільшення доходів сільського населення. Це також дає можливість спільних розробок інноваційних цифрових рішень для охоплення малих і сімейних фермерських господарств.

21.09.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.