На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Мирослав Продан: У 2018 році видатки для ДФС збільшено на понад 45%

Уряд подав до парламенту проект бюджету на 2018 рік. Як того і вимагає Бюджетний кодекс, документ був переданий на розгляд депутатів вчасно — 15 вересня. Законопроект передбачає, що доходи держбюджету плануються на рівні 877,04 млрд грн, що на 13,7% більше, ніж у 2017 році, загального фонду — 811,6 млрд грн (плюс 15,6%).
Видатки заплановані в обсязі 948,12 млрд грн (зростання на 12,7%), у тому числі загального фонду — 878,5 млрд грн (плюс 14,4% до показника поточного року).
Зокрема, проектом бюджету плануються видатки для Державної фіскальної служби України на рівні 11,8 млрд грн, що на понад 45% більше, ніж передбачено в 2017 році.
На думку в. о. Голови ДФС Мирослава Продана, мова йде про серйозні кошти. Це дасть можливість і продовжувати реформування служби, і тримати на гідному рівні зарплати для співробітників.
"Чимало процесів у нас вже практично «на виході». Ми запустили тендери на закупівлю технічного оснащення для пунктів пропуску. До кінця року їх буде обладнано системами відеоспостереження, сканерами та ваговими комплексами. У пунктах пропуску для цього вже виділені земельні ділянки і йде їх підготовка для встановлення обладнання. Крім цього, продовжується розвиток і розповсюдження застосування «єдиного вікна». 30% митних декларацій оформлюються у такому режимі, по деяким митницям цей показник складає 50%. Зараз готується проект постанови, суть якої розповсюдити цей принцип на операції у всіх митних режимах, скоротити час огляду товарів та зменшити кількість документів. З 1 лютого 2018 року ми застосуємо принцип «єдиного вікна» на 100% для всіх суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, — зазначив очільник ДФС. — Одним з перспективних напрямків, який виведе на новий рівень вибірковий митний контроль, є створення департаменту таргетингу та управління митними ризиками".
Крім цього, пріоритетом номер один для служби є розвиток IT-технологій та переведення всіх сервісів в електронний формат.
«До кінця року ми взяли амбітне зобов’язання в повному обсязі запустити Електронний кабінет, що мінімізує будь-які контакти бізнесу, платників з ДФС. Зараз понад 80% послуг надається в режимі on-line. Ми закінчуємо аудит IT-систем. Раз на декілька місяців додаємо нові сервіси. Нещодавно був доопрацьований е/кабінет в частині надання доступу платників ПДВ до даних Єдиного реєстру податкових накладних в режимі реального часу. Бізнес може переглядати дані щодо зареєстрованих, зупинених податкових накладних, а також результати комісії», — повідомив Мирослав Продан.
Проектом бюджету також передбачений ріст видатків на оплату праці співробітникам служби. По даним Мирослава Продана, вже цього серпня ДФС вдалося підвищити зарплати податківцям, що призупинило відтік кадрів.
«Фахівці вже відчувають надію, позитив і перспективу і, навіть, починають повертатися до служби. А ще декілька місяців тому була така ситуація, коли в день по всій службі по всій Україні звільнялося до 10 людей», — резюмував в.о. Голови ДФС.
Вже 22 вересня проект бюджету на 2018 рік буде представлено у Верховній Раді України.

Прес-служба ДФС України

20.09.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.