На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

Väderstad вступає в стратегічне партнерство з John Deere

З метою поглиблення співпраці із клієнтами і збільшення рівня присутності в Україні, Väderstad вступає у регіональне партнерство із дилерською мережею John Deere. Партнерство означає, що продукти Väderstad і John Deere постачаються через єдину дилерську мережу. Так само співпраця буде побудована і на території Російської Федерації (РФ).

Україна і РФ є важливими ринками для Väderstad. Сьогодні у сільськогосподарському виробництві обох країн задіяно більше 4000 машин.

З метою збільшення присутності і доступності наших продуктів для сільськогосподарських виробників України ми оголошуємо про партнерство Väderstad і John Deere. За умовами угоди ділери John Deere в Україні отримують ексклюзивне право на продаж продуктів Väderstad кінцевим споживачам в зоні територіальної відповідальності.

«Це партнерство дозволить Väderstad посилити позиції і присутність на ринку. Наші клієнти лише виграють від роботи із розвиненою мережею сервісу і підтримки із боку високопрофесійних і досвідчених дилерів», заявив Матіас Ховнерт, директор Väderstad з продажу і маркетингу.

Для забезпечення додаткової підтримки існуючих і майбутніх клієнтів в умовах росту продажів, дочірня компанія Väderstad в Україні, ТОВ Ведерстад продовжить і надалі свою важливу діяльність в галузі продажу машин, сервісу і постачанні запасних частин для гарантованого задоволення кінцевих споживачів — аграріїв.

Важливо відмітити, що мова йде про угоду про дистрибуцію між Väderstad і John Deere на українському і російському ринках. Väderstad є приватною сімейною компанією і не має намірів ані продавати, ані об’єднувати бізнес.

John Deere має чудову репутацію глобального постачальника сільськогосподарської техніки високої якості і завдяки цьому є прийнятним партнером для Väderstad.

«Високоякісні машини для сівби і обробітку ґрунту Väderstad і трактори, та інші машини John Deere, відмінно пасують одне одному і це партнерство підсилить обидва бренди на регіональному ринку», відмічає Маттіас Ховнерт з боку Väderstad

«Таке партнерство дозволить ділерам John Deere пропонувати клієнтам в Україні і РФ більш повну лінійку причіпного обладнання. Дилери отримають доступ до широкої гами машин John Deere, а також до зернових і просапних сівалок і культиваторів Väderstad», відмітив Кристоф Віггер, віце-президент John Deere з продажу і маркетингу по Регіону 2.

Партнерство між Väderstad і John Deere в Україні і РФ офіційно розпочинається з 25 липня 2017 року.

Компанія Väderstad (Швеція)
Сільськогосподарські машини і технології Väderstad мають довгу традицію щодо інновацій і технологічної першості, що стосується якості, концептуальних особливостей і ефективності. Революційні ідеє Компанії неодноразово відкривали нові горизонти в галухзі сільськогосподарського машинобудування. Сьогодні Väderstad продає свої машини в 40 країнах і має заслужену репутацію надійного партнера, постачальника і роботодавця. Завод Väderstad AB є частиною Väderstad Holding AB, яким володіє сім’я Старк. Головний офіс, конструкторський відділ та виробничі потужності знаходяться в містечку Ведерстад, Швеція. Компанія постійно розширяється, і на сьогодні в групі Väderstad зайняті близько 1000 співробітників. Оборот Групи складає 236 млн. Євро в 2016 р. Väderstad AB сертифікований у відповідності до міжнародних стандартів якості ISO 9001:2008.


24.07.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.