На главную страницу  На главную страницу     Поиск по сайту  Поиск по сайту     Написать письмо  Написать письмо     Карта сайта  Карта сайта
Агро Перспектива
Мы есть на: 
   
 


Главная > Публикации > Пресс-релизы

ОТП Банк реалізує програму доступного фінансування для фермерів

Спираючись на передовий світовий досвід покращення доступу до фінансування для невеликих аграрних виробників і переробників сільгосппродукції, ОТП Банк спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика».

Спеціально розроблений підхід до аналізу сільгоспвиробників дозволяє приймати принципове рішення про кредитування за 1 день і здійснювати видачу кредиту в рекордно короткі для України терміни — протягом 7–10 днів. Також програма «Агро-фабрика» передбачає можливість кредитування агровиробників під оформлення виключно фінансової аграрної розписки, що зменшує витрати на оформлення застави. Разом з тим зменшені і вимоги до застави, оскільки у якості застави може використовуватись майбутній урожай.

Таким чином, завдяки програмі «Агро-фабрика» невеликі господарства, які займаються вирощуванням зернових та олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 до 5 000 га, отримують доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампанії на найбільш оптимальних умовах:

сума кредиту: від 2 000 000 до 8 000 000 грн;
типи фінансування: строковий кредит, відновлювальна кредитна лінія, авалювання векселів, гарантії на користь дистриб’юторів засобів захисту рослин, добрив та палива, факторинг;
термін: до 1 року.
«ОТП Банк та IFC вже більше року спільно працюють над розвитком ефективної системи для покращення доступу до фінансування для агровиробників. В результаті співпраці створена комплексна програма, яка допоможе фермерам отримати кредит у короткий термін. При чому фермери отримають гнучкий підхід ОТП Банку, оскільки зможуть скористатися різними інструментами, включаючи і такий новий інструмент як аграрні розписки», — зазначила Лія Сорока, керівник консультативної програми IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії».

"ОТП Банк, активно надаючи широкий спектр банківських послуг агробізнесу з 1998 року, щороку збільшує кількість представників цієї галузі в банку і прагне нарощувати обсяги агро-фінансування. Ми реалізували програму «Агро-фабрика» до весняної посівної кампанії, і вже у лютому ОТП Банком затверджено перші 50 мільйонів гривень. Та це лише початок", ‒ прокоментувала Алла Бініашвілі, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі — від Тарифного пакету «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.


Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» — один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ "КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

IFC, член Групи Світового банку, є найбільшим глобальним інститутом розвитку, що зосереджує свою діяльність виключно в приватному секторі.
Україна стала членом IFC у 1993 році. Щоб допомогти українським компаніям стати визнаними лідерами у своїх галузях, IFC вже інвестувала більше ніж $3 мільярда, що включає як інвестиції з власних коштів, так і ресурси мобілізовані у інших інвесторів, у різні проекти в агробізнесі, фінансовому секторі, енергетиці та інфраструктурі. Консультативна діяльність є важливою невід’ємною складовою стратегії IFC — сприяти розвитку приватного сектору в Україні. Консультативні програми IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» та «Аграрні розписки в Україні» впроваджуються у партнерстві з урядами Австрії, Угорщини та Швейцарії.

16.03.2017


По поводу размещения пресс-релизов обращайтесь в отдел маркетинга:
e-mail: client@agroperspectiva.com
тел.: +38 (044) 486-8119









НовостиНовости-ЭКОНОМИКА - Новости-АГРОБИЗНЕС - Новости-ПОТРЕБРЫНОК - Новости-КОМПАНИИ - Новости-ЗА РУБЕЖОМ - Новости-ДОСУГ
ПубликацииИтоги недели - Актуальная статья - Законодательство - Пресс-релизы - Анонсы - Досье - Семена - Бизнес-справка - Инфографика
ПодпискаАграрная неделя - Агрообзоры - Продукты
РекламаРеклама в журнале - Реклама на сайте
ПроектыСПЕЦПРОЕКТ МРИЯ - КЛУБ KUHN - ФОРУМ "AGRO-2013" - МОЛОЧНЫЙ МИР-2008 - УДОБРЕНИЯ-2010 - КОНКУРС. АГРОБАНК
СтатистикаПолевые работы - Запасы продовольствия
Для клиентовАгро Перспектива - Аграрная Неделя - «Агро Новости» Daily - «Зерно & Цены» - Агро+ «Зерно» - Агро+ «Зерно» (Monthly) - Агро+ «Масличные» - «Масличные & Цены» - Масличные (Monthly) - АГРО+ Молоко (Weekly) - «Молоко & Цены»  (Daily) - Агро+ «Сахар» - АГРО+ Молоко (Monthly) - «Сахар & Цены» - АГРО + Сахар (Monthly) - Агро+ «Мясо» - АГРО + Удобрения - Прайс Агро - Цены и торговля
АГРО ТВПЕРСПЕКТИВА - КРАЩИЙ ГОСПОДАР - СІЛЬСЬКИЙ ЧАС - АГРОКОНТРОЛЬ - МИНСЕЛЬХОЗ РОССИИ - ДРУГОЕ
О НАСО нас - Контакты - Наши вакансии - Новости сайта - Сервис сайта
2002 -2024 © ООО «Аграрика»
Все права защищены. Копирование и использование материалов разрешается
только с указанием гиперccылки на сайт www.agroperspectiva.com,
как на источник информации.